Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Jowita niezalogowany
7 lutego 2011r. o 7:35
Witam wszystkich :* :* Masz rację ~E nie jest zły ten poniedziałek :*
Miłego dnia wszystkim :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4382
#rusalka nieaktywny
7 lutego 2011r. o 7:56
~:) napisał(a): Czy nie zechciałaby Pani przyjąc moje przeprosiny, za wyjątkowo nierozważne słowa, które mogły Panią urazić bądź wprowadzić w zły nastrój? :) :P

Grzdylku ...nie przebywasz Ty przypadkiem za często w towarzystwie naszego jakże odmienionego forumowicza Alpha ? :D

gdyby nie Twoj znaczek,dałabym stówe,ze to on napisał :D

dzien dobry wszystkim ,bylam ,zaraz mnie nie ma ... weekend minal pod haslem urodzinowej imprezki syna ...dzieci byly wszedzie ,pod łózeczkiem ,w naszym łóżku wszedzie .... w chowanego sie bawiły ;)
czad... tańce,gra w butelke na rozkazy ..poszlam z malym do sypialni,zeby na to nie patrzec :D

eh...od latania cały dzien na obrotach jeszcze dzis miesnie czuje a im nic ...fenomen dziecinstwa :)

buziakiiiiiiii :*

Człowiek ma to,na co się zgadza .
~Lwiczka niezalogowany
7 lutego 2011r. o 8:24
Witam cała ekipę kominiarzy :] ... ta znowu poniedziałek i przed nami tydzień ech :D jak ja uwielbiam piątki hihi a tak jeszcze daleko :D dobra do pracy się zabieram ...buziaki dla mojej Rybki :* :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
7 lutego 2011r. o 8:30
:) hejka, a ja uwielbiam poniedzialki,bo wreszcie cos sie dzieje :) Goska komu w glowie pitole,klejnoty,rozbierane tance .... he?? i kto tu jest zboczuchem :> widze ze masz ukryte fantazje ktore nie swiadomie wychodza na swiatlo dzienne :D Lwiczka pijesz kawke ze mna :|
~Lwiczka niezalogowany
7 lutego 2011r. o 8:33
.... witaj Rannusia , no jasne że piję z Tobą kawusię :* ... no ja tam nie wiem ale komu co w głowie ale się troszkę działo hihi :D ... a swoją drogą to ciekawa jestem tego tańca w kilcie :D :>
4067
#zraniona nieaktywny
7 lutego 2011r. o 8:47
jak chcesz taki taniec zobaczyc to musisz przyjsc na spotkanie bolenautow jak bezdie w lasku :/ wtedy jest wszystko mozliwe :D
~Lwiczka niezalogowany
7 lutego 2011r. o 8:49
.... nie no Ranna ja już wolę taniec w wykonaniu mojej Rybki , to mi w zupełnośći wystarczy ;)
~ niezalogowany
7 lutego 2011r. o 9:14
Pewnego dnia Jezus zwołał w niebie swoich apostołów, i powiedział:
- Na ziemi źle się dzieje. Słyszałem o rozprzestrzeniającej się tam pladze narkomanii, musimy coś z tym zrobić, lecz problem w tym, że niezbyt wiele o tym zjawisku tak naprawdę tutaj wiemy. W związku z tym wysyłam was wszystkich z misją na ziemię: idźcie i zdobądźcie próbki różnych narkotyków. Kiedy to się wam uda, wróćcie tutaj do mnie i razem przyjrzymy się z czym mamy do czynienia.
Jak postanowił, tak się też stało. Apostołowie udali się na ziemię i po jakimś czasie zaczęli powracać ze zdobytymi narkotykami.
Puk, puk! - rozległo się u drzwi Jezusa.
- Kto tam?
- Święty Piotr.
- Co przytargałeś?
- Marihuanę z Kolumbii.
- Ok. Wchodź.
Puk, puk!
- Kto tam?
- Święty Marek.
- Co przytargałeś?
- Haszysz z Amsterdamu.
- Ok. Wchodź.
Puk, puk!
- Kto tam?
- Święty Paweł.
- Co przytargałeś?
- Konopie z Indii.
- Ok. Wchodź.
Puk, puk!
- Kto tam?
- Święty Łukasz.
- Co przytargałeś?
- Opium z Indonezji.
- Ok. Wchodź.
Puk, puk!
- Kto tam
- Święty Krzysztof.
- Co przytargałeś?
- LSD i trochę trawki z jakichś akademików w Europie.
- Ok. Wchodź.
I tak po pewnym czasie zebrał się już prawie cały komplet.
Puk, puk! Rozległo się raz jeszcze.
- Kto tam?
- Judasz.
- Co przytargałeś?
- FBI!!! Łapska w górę, gębami do ściany i nie ruszać się!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza