Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Jowita niezalogowany
7 lutego 2011r. o 12:27
Hej Laila ;) Wczoraj było pełno dzisiaj pusto, wszystko zajęło się swoją robotą i nawet na chwilkę nie zaglądają :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4401
#laila nieaktywny
7 lutego 2011r. o 12:32
hej jowitko :*
udaja,ze pracuja ciezko.pozory trza stwarzac hihihi
ja juz druga kawencje popijam,mysle cio za zarelko stworzyc na wobiadek mojemu synusiowi...bo wybredne toto...

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Jowita niezalogowany
7 lutego 2011r. o 12:39
Ja też kończę drugą kawkę :D Obiadek robi mój Luby, więc nie muszę myśleć co mam gotować, mogę się zastanawiać co dostanę na obiadek :D
5134
#TOjsienka nieaktywny
7 lutego 2011r. o 13:26
A ja już kończę trzecią kawkę i kończe robienie obiadku

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
5952
#FreeQ nieaktywny
7 lutego 2011r. o 13:34
kurde wy byście tylko kawę pili :D macie jakieś zakłady porobione np kto dzisiaj więcej kawy wypije ? :P
~zraniona niezalogowany
7 lutego 2011r. o 13:37
nie kazdy :> ja pije raz dziennie,a potem jak juz to chebatke :]
~zraniona niezalogowany
7 lutego 2011r. o 13:38
wlasnie mala przerwa ;)
~Jowita niezalogowany
7 lutego 2011r. o 13:43
Ja tylko 2 kawki i zawsze szukam do nich towarzystwa :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza