Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

3046
#sentinel nieaktywny
9 lutego 2011r. o 22:23
Margot2000 napisał(a): Zolwik no pieknie :D o to nidgy bym ciebie nie podejrzewala.... :P

Dementuję wszystkie podejrzenia.
Misio, złaź z tego drzewa, a jak nie dopiłeś kawy, to weź na wynos. Wypijesz po drodze.
Jeszcze tylko brakuje, żeby pojawił się następny wielkolud z dyszlem, a zaczną nas podejrzewać o stręczycielstwo. :)

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
9 lutego 2011r. o 22:29
He he he znowu złapaliście bakcyla.A teraz sie tłumaczą

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3046
#sentinel nieaktywny
9 lutego 2011r. o 22:43
Kurcze Misio, mówiłem, żebyś złaził. A teraz przyszła jakaś czarnulka i mówi, że coś złapała, jakiegoś bakcyla, ale nie bardzo mogę ją zrozumieć, bo strasznie szybko mówi i strzela oczkami wokoło. Zostaw tą wiewiórkę i złaź na dół. A najlepiej to weź kilka orzechów. Może ta czarnulka, to jakaś kontrol leśna i trzeba będzie ją obłaskawiać smakołykami :)
Żółwik, uważaj, już schodzę.....siuuuu.
Nieee, misio, nie zjeżdżaj tak szybko....ałaaa,
Kutwa, moje plecy. No to żeś wylądował. Mam nadzieję, że sobie tyłek stłukłeś o moją skorupę. :)
A teraz zasuwaj i zagaduj następną niewiastę. Ale schowaj tą reklamę z TESCO, bo drugi raz ten numer nie przejdzie :)

GG 2563898
4051
#MalaCzarna nieaktywny
9 lutego 2011r. o 22:49
świetna bajka Senti :):)

a gdzie moje ulubione 'licho' się podziało? :D

&feature=related
:)

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
3046
#sentinel nieaktywny
9 lutego 2011r. o 22:52
Ulubione licho poszło po lekarstwo dla córci i niedługo wraca.:)

GG 2563898
~:) niezalogowany
9 lutego 2011r. o 22:52
Znowu to samo nagranie!! :>
Licho diabli wzieli :D
4051
#MalaCzarna nieaktywny
9 lutego 2011r. o 22:56
to ja grzecznie poczekam, aż wróci :)

Ponure, diabli powiadasz? miałeś z tym coś do czynienia? ;>

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
5134
#TOjsienka nieaktywny
9 lutego 2011r. o 22:56
Dobre dobre.Ta czarnulka ze straży leśnej strzelała oczkami bo jej oczy łzawiły od syropu cebulowego z którym skradała sie Gosia

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK