Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 lutego 2011r. o 20:34
MANSON napisał(a): Czesc pijawki! :D ...

Witam : )

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
9 lutego 2011r. o 20:36
Gicio! :D Uwielbiam ten kawalek ;)
3046
#sentinel nieaktywny
9 lutego 2011r. o 20:37
Żółwik ucieszył się na widok misia - Byla. :)
No misiu, jesteś większy ode mnie i potrafisz wspinać się po drzewach. Wleź tam na górę i wytłumacz tej wiewiórce, żeby nie rzucała we mnie kasztanami.
Ja tymczasem poszukam tego jeża, co mi go ślimak - błyskawica, spłoszył :)
Żółwiku, a co mam niby tej wiewiórce powiedzieć ? tak wleźć i co ?
Jak to co?, włazisz na górę i.... i jak nie będziesz miał żadnego pomysłu, to zapytaj, czy ma może suchy chleb dla konia, czy coś tam :) Nie ma co się zastanawiać, coś tam wykombinujesz.
Żółwiku, a jak Ona też we mnie kasztanem rzuci?
Oj Misiu, coś ty, małego kasztana się boisz? Nic nie pękaj. Jakby co, to zagadaj, że przyniosłeś najnowszą reklamę z TESCO i tam są pyszne orzechy. Jak nic, to Ją zainteresuje :)
Misio zaczął wdrapywać się na drzewo, a tymczasem żółwik z nosem przykutym do ziemi, ale z wielką ostrożnością, węszył w poszukiwaniu jeża...gdy nagle zobaczył gołą CZARNĄ stopę :|
Zadzierając głowę jak mógł najwyżej, ujrzał wieeeeelkiego murzyna.
Lekko cofając się z przerażeniem, tylko zapiszczał - DZIEŃ DOBRY - JESTEM CZESIO ,a wasza wielgachność kogoś szuka ?
Wielkolud tylko uśmiechnął się dobrodusznie, szczerząc białe jak śnieg zęby i cichutko, żeby nie przestraszyć żółwika, wyszeptał:
Siemka słodziaku. Nie wiesz przypadkiem, gdzie mieszka piękna - napalona. Słyszałem, że bardzo potrzebuje mojej pomocy, więc zadarłem kiecę i do niej lecę:)
No ja widzę, że tobie ta kiecka się zadarła, ale z powodu tego dyszla, zagadnął żółwik.
Idź za śpiewem, który roznosi się po całej okolicy, to trafisz. Jakby ci jednak słuch się przytępił, to kieruj się zapachem świeżo pieczonych ciast, które wypieka od świtu.
I lepiej się pośpiesz, bo od samego ranka krzyczy na cały las coś o bitej śmietanie, czy coś tam. Widocznie czegoś bardzo jej potrzeba.

GG 2563898
2900
#falco nieaktywny
9 lutego 2011r. o 20:39
...o nie,nie ...tutaj sie nie zgodzę i nie jest to złośliwe ale oryginał jest o ,,niebo,, ciekawszy... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4401
#laila nieaktywny
9 lutego 2011r. o 20:41
dziekuje :*

tak nastrojowo

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 lutego 2011r. o 20:50
Tylko o Guinness'a lepszy falco : )

Dopisane 09.02.2011r. o godz. 20:50:

sentinel napisał(a): ... więc zadarłem kiecę i do niej lecę:) ...

Kurde żółwik !

Nie przeginaj : )
2900
#falco nieaktywny
9 lutego 2011r. o 20:53
;) :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4401
#laila nieaktywny
9 lutego 2011r. o 20:55
teraz cisza taka ;(
dziewczyny pouciekaly ;(
faceci zajeci meczem ;(
...a tak mialo byc pieknie... :D :D :D

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem