Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Lwiczka niezalogowany
10 lutego 2011r. o 19:52
....witajcie wieczorkiem ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4401
#laila nieaktywny
10 lutego 2011r. o 19:54
serwusik Lwiczka :*

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Lwiczka niezalogowany
10 lutego 2011r. o 19:56
... rany jak tu cicho :D ....ani bajek ani głośno :D
4401
#laila nieaktywny
10 lutego 2011r. o 20:09
HALO HALO HALO !! !! !! !! !! !!
JEST TU KTO??????????
PUK PUK STUK

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
4382
#rusalka nieaktywny
10 lutego 2011r. o 20:39
laila ..dawaj nóżki ..masazyk zrobimy...co prawda amatorski,bez skonczonego AWF-u przynajmniej :| ale pomoże ... zdejmij kapcie,skarpetki,wystaw nózki,zamknij oczka ... oliwka ... i juz ...oddychaj głeboko ... masujemy

Człowiek ma to,na co się zgadza .
4067
#zraniona nieaktywny
10 lutego 2011r. o 20:41
rusalko kiedy moge cie oczekiwac :D tym razem :>
4382
#rusalka nieaktywny
10 lutego 2011r. o 20:45
czekaj ... moze juz niedługo kochana ... w nastepnym tygodniu o ile malemu przejdzie katar i kaszel,wzielam go dzis na dwor,bo katar lepiej sie goi ,jak jest wiecej tlenu,ale nie bardzo pomoglo... mysle,ze w nastepna srode ,zapisze sie chlopu w kalendarzu,zeby mnie zabrał :)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
4401
#laila nieaktywny
10 lutego 2011r. o 20:45
rusalka napisał(a): laila ..dawaj nóżki ..masazyk zrobimy...co prawda amatorski,bez skonczonego AWF-u przynajmniej :| ale pomoże ... zdejmij kapcie,skarpetki,wystaw nózki,zamknij oczka ... oliwka ... i juz ...oddychaj głeboko ... masujemy

och och och :P jak milusio...
jak juz sie zrelaksuje to zrobimy zamianke.tez amatorska,ale obiecuje,ze sie bede starala

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza