Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:14
ooooooooo Rannusia jest :D no moja droga powiedz co to za przepis? możę przekupię Rybkę ;) .... no bo jak wiesz przez żołądek do serca mężczyzny .... :D a ja myślałam że ty dalej prasujesz i już ci chciałam jakieś łaszki podrzucić ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 14:15
dlatego chyba po nocach spac nie moge-bo mysle caly czas- mysle ze miala by dobry udar jeszcze z tego,przedewszystkim ze nigdzie indziej takich dan nie ma :) dlatego postanowilam jej czesciej cos do zarcia podzucic , czekac na opinie-a potem podzucic jej pomysl ;)
~Jowita niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:17
Tylko nie wiem czy miejsce na to się tam znajdzie :)
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 14:18
jak zrobie jakies spotkanie w domciu-to bedziecie mieli mozliwosc poprubowac :)
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:18
.... w pancernej kasie hihi :D bo tam mnie nikt nie znajdzie nawet jakby szukał :D aaaaaaaaaaa ja dziś śpię i śpię , normalnie nie funkcjonuję :| hmmmm może mnie ktoś rozbudzi?????? :D bo Rybka gdzieś poleciał.... ale wróci :* hmmmm to jego też wcisnę do szafy z sobą a co :D
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 14:21
~Jowita napisał(a): Tylko nie wiem czy miejsce na to się tam znajdzie :)

miejsce by sie znalazlo-zaraz jak wchodzisz po lewej stronie :) a godziny na obiad od 12-14 :) na wynos... co dobry pomysl

Dopisane 11.02.2011r. o godz. 14:21:

jatez Lwico spiaca jestem-al spac nie moge cos ostatnio ;( pomimo e motylek nie mam :P
~Jowita niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:22
Gorzej jak ktoś przez przypadek zamknie Was w tej szafie hihihi :D :P
Ja śpię też żywcem,ale zmierzyłam przed chwilą ciśnienie i siok !! !! Ja nadciśnieniowiec mam 90/60 :| Jakim cudem jeszcze funkcjonuje to nie wiem :|
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:25
...hmmmm Rannusia ja uważam że pomysł jest w dechę :* aż ciekawa jestem twoich zdolności kulinarnych , może moją Rybkę wyślę po twoje pyszności jak już będziesz obiadki serwować , choć przyznam ci sie że też gotuję po imprezkach :D ale jak ktoś inny uszykuje to lepiej smakuje, także Rannusia ja sie piszę na twoje pyszotki ;)
.... a czemuż ty nie możesz spać ? mówiłam ci już weź na wieczór meliskę wypij ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.