Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 13:48
:D :D :D Jowitko śpiąca dziś jestem że szok... jogurcik własnie kończę :P ...motylków nie oddam juz nikomu one są moje i mojej Rybki :* aaaaaaa powiem ci moja droga że fakt dziś dzień jakiś usypiający...a poza tym coś ostatnio w tym kominku wygasa...Jowcia dawaj jakąś historyjkę to może i nasz Gosiaczek sie zbudzi ;) a moja Rybka lata, ale za owocami hihi musi witaminek pojeść żeby miał siłę... :D iść do pracy :D ....
no tak chyba ja też rannusi prasowanie podrzucę a sama odeśpię :D ... hej kominiarze podkładać do kominka ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 13:50
:D :D :D Jowitko śpiąca dziś jestem że szok... jogurcik własnie kończę :P ...motylków nie oddam juz nikomu one są moje i mojej Rybki :* aaaaaaa powiem ci moja droga że fakt dziś dzień jakiś usypiający...a poza tym coś ostatnio w tym kominku wygasa...Jowcia dawaj jakąś historyjkę to może i nasz Gosiaczek sie zbudzi ;) a moja Rybka lata, ale za owocami hihi musi witaminek pojeść żeby miał siłę... :D iść do pracy :D ....
no tak chyba ja też rannusi prasowanie podrzucę a sama odeśpię :D
... hej kominiarze podkładać do kominka ;) :* :* :*
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 13:52
....ups przepraszam dwa razy kliknęło sie mi , proszę moderatorów o usunięcie jednego posta, dziękuję :)
~Jowita niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:02
A ja zrobiłam sobie kawkę, bo dzisiaj dłużej pracuję, i usypiam przy tej kawce :| Nawet nie mam zapałek, aby podłożyć pod powieki :> Jak ja dziś wytrzymam to nie wiem :| aby do jutra, a jutro już weekend :D :D
Ja lubię bajdurzyć jak Gosiaczek temacik rzuci, bo ma świetne pomysły hihihi :D :D Masz Gosiaczku :* :* :* Może Ci się choć troszkę polepszy :* Lwiczko Ty nie bądź taka pazerna bo wykończysz biednego Rybkę :P
~zraniona niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:09
:) Jowisia robilam jeszcze swoje smakolyki,i zanioslam swojej szefowej na dol do piekarni :) zeby sprubowala, wlasnie odniosla mi miseczke i byla moim zarciem zafascynowana ze chciala czy nie chciala musiala sie z dziewczynami podzielic bo im tak pachnialo, blagaly o przepis :] ale twarda jestem.nir podam moich tajemniczych przeisow dalej... wiesz robie wszystko z mysla, a kto wie moze namysli sie zeby w piekarni jeszcze godziny obiadowe zrobila gdzie by ludzie kupowali-no i oczywiscie by musiala mnie zatrudnic...
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:11
... Jowitko ja mojej Rybki nie zamęczam :D, gdzieżbym tam nawet śmiała ;) to kochany facet :] ...no ja widzę że nie tylko ja dziś usypiam , lecz kobitki też sie zmyły pospać :D ale co tam ja po pracy chyba też pośpię albo zaraz idę do szafy pospać :D ... no dzisiaj to trochę jeszcze popracujesz moja droga :) ja tam sie zmywam równo o 15.30 i nawet mnie siłą nie zatrzymają :D ale taka mądra jestem bo szef na urlopie a jak mówią kota nie ma to myszy charcują araczej lwice hihi :D
~Jowita niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:12
Kurde, a co takiego dobrego robiłaś ?? Dobrze kombinujesz z tą piekarnią ;)
~Jowita niezalogowany
11 lutego 2011r. o 14:14
Ja to chyba dopiero koło 18-tej dzisiaj zakończę dzień ;(
W jakiej znowu szafie Ty chcesz pospać, o rany Julek co te dziewczyny dzisiaj kombinują, niczego nie rozumiem :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza