Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 10:37
szczupla to ja dopiero bede wkrotce :D cos stoje na wadze ostatnio, bo grzesze znowu nocami ;( ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
11 lutego 2011r. o 10:41
Lwiczka horero jedno nie śpij przy biurku bo Cię okradną :P
Laila , Smutasek, a Wy co też zasnęły przy kawie, to po co ją pijecie ha :D
Ranniusia tu Margotce rękę chce urwać, a One pochowały się po kątach :>

Dopisane 11.02.2011r. o godz. 10:41:

zraniona napisał(a): bo grzesze znowu nocami ;( ;(

Taaa, a jak jeśli można wiedzieć ;)
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 10:41
ide dalej prasowac :P .......
4401
#laila nieaktywny
11 lutego 2011r. o 10:47
ja nie przysypiam...
tez chce wszystko albo nic...ale wole wszystko,a nic mnie nie zadowala :P
a walentynki?zrobie sobie prezencik siama...gdzie te chlopy?

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 10:49
Jowita napisał(a):
zraniona napisał(a): bo grzesze znowu nocami ;( ;(

Taaa, a jak jeśli można wiedzieć ;)

gwalce lodowke jak wstaje do WC ;(
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 10:54
.... hejka kobitki ;) witam Rannuisie i Margotkę :] ... Jowitko nie zasypiam , Rybka mi nie daje hihi :D oj ale pogoda dziś tylko do spania :D
4382
#rusalka nieaktywny
11 lutego 2011r. o 11:16
o jeju ...gwałty od rana ... ja pospałam nawet dzis do dziesiatej prawie,bo żarlacz postanowil rządzic od wpól do siodmej ... ale to tatusia wina,wczoraj tez sie tak obudzil,wiec steskniony tatuńcio go wyjał z łózeczka i poszedł sie z nim bawic...mówie-nie bierz go,bo bedzie tak sie budzil na zabawe... on mądrzejszy ..no to ma ..dzis o wpól do siodmej obudził nas radosny śpiew skowronka .. wiec ja dzidzie buch tacie do wyra, lekko byl nieprzytomny ,ale trudno,chciales,to baw .. po poltorej godzinie żarłacz padl znowu,wiec z nim ja ..korzystajac z ciszy i spokoju .. za to wstalam pier... jak lato z radiem,pol godziny trwalo,nim sie dobudzilam .... teraz malego sieklo znowu,ja ide ogarniac chaos ... pada deszcz,ale i tak jest fajnie,cudnie stukalo rano w parapety,ach..jak sie przy tym dobrze spi .. :):)

ale dosc ..wstajemy .... na obudzenie ...prosze bardzo

cause i'm your super bomb .. ^^ żebyscie czuły sie tak każda codziennie ;):)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
~Jowita niezalogowany
11 lutego 2011r. o 13:41
Rusałko czyś Ty przypadkiem nie włączyłaś miani-suszarki, a może to ta pogoda pousypiała wszystkich :> Ja tu zarażam :D :D a Oni śpią, albo między deszczem biegają :D ;) Ranniusia to chyba i moje prasowanie już zrobiła, albo gwałci lodówkę i nie może przestać :P :P Lwiczka chyba motylki łapie od Rybki i też nie podkłada do kominka, że nie wspomnę co Rybka robi Lwiczce hihi nooo łapie od Niej motylki :P Wiosenka chyba poleciała krokusów i pierwiosnków szukać i też nie raczy podłożyć :P Falco rozumiem bo za pracą lata , a Betryga i Manson ciężko na kolankach pracują:) Gosiaczek ma doooła, albo pilnuje murzyna przed żółwikiem :D Maryska się naćpała i nie widzi już klawiatury :P Mała za pewne hm....:D~E i Margotka ciężko pracują :D :D Panniusia za pizzą lata :D No właśnie, dawaj no tu pizze bo Lwiczka koleżankom jogurt podkrada, a mi żołądek do kręgosłupa się przyssał, a Ty zgarnąłeś pizze i masz wszystkich w nosie. Taa trzymasz tylko dla ~E "hitrusie" :> :P :D No i co z tego, jak ~E będzie zimną jadła :D :P A gdzie Laila, a prawda w domciu się zaszyła i czeka na dżentelmena z kwiatkiem :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza