Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~serduch niezalogowany
14 lutego 2011r. o 16:46
Koffam, oczywiście miłościa platoniczną, Was wszystkie białogłowy piszące w tym temacie , nawet te piszące bzdury, co dotyczy zdecydowanej wiekszości z WAS :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nie samotna niezalogowany
14 lutego 2011r. o 16:49
:> :> :> bzduryyyyyyyyyyyy ?? no to sobie idę... jak tak :P :P :P
człap ..człap ..człap .... ;( :D
~serduch niezalogowany
14 lutego 2011r. o 16:51
Ja też idę sobie :D

< tup tup tup...poszedł sobie :P >
4401
#laila nieaktywny
14 lutego 2011r. o 18:26
no i koniec bzdur

a ja sobie przyszedlam...hahaha

Dopisane 14.02.2011r. o godz. 18:26:

wszyscy spia ;(

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Jowita niezalogowany
14 lutego 2011r. o 18:26

Ależ tu się dzieją okropności hihi

Hej Lajla, nasi panowie dzisiaj uciekli ?? ??
4401
#laila nieaktywny
14 lutego 2011r. o 18:29
ano uciekli ;(

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Jowita niezalogowany
14 lutego 2011r. o 18:32
&feature=related

&feature=

szanse przebimbali
2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 lutego 2011r. o 18:44
~Gocha napisał(a): Nie potrzebnie ... Hegemona ... trochę było mi przykro, że tak do mnie napisał , więc się odgryzłam ...

Niezalogowana Gs : )
Według mnie wyjaśniliśmy sobie powyższą kwestię na prv więc nie bardzo rozumiem dlaczego do tego wracasz na forum ?

P.S.
Nigdy nie przypuszczałem, iż jedno słowo "znowu" może mieć tak daleko idącą moc sprawczą : )
Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza