Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6200
#Nasir nieaktywny
15 lutego 2011r. o 23:31
nie straszyć mnie kurcze blade bo nie zasnę :PPP
spadam do wyra , dobranoc :))

Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gocha niezalogowany
15 lutego 2011r. o 23:34
Przecież śpisz już od dawna :D zapomniałeś ? :D
Dobranoc :)

&feature=related
~Lwiczka niezalogowany
16 lutego 2011r. o 8:22
Dzień dobry ;) wstawać kominiarze :D ... no co jest? pijemy kawusie ? miłego dnia wszystkim :* witaj kochanie :* całuski na cały dzień Rybko moja ukochana :* :* :* :* :* słoneczko wyszło u mnie i pięknie świeci hihi że nawet mrozik niestraszny , no wstajemy , wstajemy :> ktoś musi podkładać do kominka bo ja muszę decyzje zrobić ;) dobra zmykam , całuski dla ekipy :*
~Jowita niezalogowany
16 lutego 2011r. o 9:12
Witam wszystkich :* Co to dzisiaj nie ma chętnych do podkładania :> Czy brakło polanek ??
~kinga niezalogowany
16 lutego 2011r. o 9:14
dzień dobry wszystkim wie ktoś gdzie jest mój boski falco :D obiecał mi że mnie zabierze na :P i uciekł :/
5221
#Jowita nieaktywny
16 lutego 2011r. o 9:16
Cześć Kinga, lata gdzieś po bolcu bo zalogowany, ale po wczorajszym widzę ,że skończył tylko obiecankami hihihi :D
4067
#zraniona nieaktywny
16 lutego 2011r. o 9:18
witam wszytskich... :) Kinga falco nie zabral cie na ..... bo ja wlasnie tam jestem :) i pokazaje akurat ptaszka :) :P
~Lwiczka niezalogowany
16 lutego 2011r. o 9:22
... cześć dziewczyny ;) witaj Kinga :) ooooo widzę wylazły z norek :D ... no chyba sie nasz Falco wystraszył hihi :D Jowitka opowiedz jakąś bajankę , no dawaj :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi