Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
16 lutego 2011r. o 9:42
;( obiecuje ze jak bede gryzla to wyjme tym razem bez 3 ;) zostawie w szklaneczce :| :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2011r. o 10:25
...he he he ...dobre wszystkie jesteście złośnice...ale najgorsze jest to, że nie znam Was a mimo wszystko lubię ...troszkę ;) dzień doberek :) :) :) ...widzę że ,,maglujemy,, ponownie temat ornitologiczny...ze wzg. na mój nick? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4067
#zraniona nieaktywny
16 lutego 2011r. o 10:27
falco teraz powaznie,pytals sie o lokal?? czy wogole wiesz ile gdzies czynsz miesiecznie kosztuje?? cos nie duzego.
2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2011r. o 10:32
...a owszem ale lokal a raczej pomieszczenie jest malutkie a czynsz jest wygórowany...jeszcze dzisiaj będę rozmawiał na temat opłat ponownie i około 14-ej Ci odpowiem konkretnie... :)

4067
#zraniona nieaktywny
16 lutego 2011r. o 10:34
malutkie tzn?? ile m2?? napisz mi na gg, jest w danych
2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2011r. o 10:36
...sorki za to ,,Ci,, co tak dziwnie wpisałem ale troszkę się śpieszę bo mam coś do zrobienia i nie za bardzo kontroluje co pisze... za 15 min już będzie ok ;)

4067
#zraniona nieaktywny
16 lutego 2011r. o 10:36
moze ktos chce w spolke wejsc?? :D :D
~ niezalogowany
16 lutego 2011r. o 10:40
zraniona napisał(a): moze ktos chce w spolke wejsc?? :D :D
proszę coś dla poprawienia humoru :)
&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK