Jowito bajkę powiadasz heh ..... ja nawet nie wiem czy jeszcze potrafię bajki opowiadać ;)
Ale to było tak :) pewnego razu nasza zwariowana grupka, postanowiła pójść na grzyby,
z tego powodu zrobiło się nie lada zamieszania , bo co to na siebie włożyć . Ranna odwaliła się w mini spódniczkę i to w panterki , Falco właśnie szykował sandały, Jowita niczym dama założyła gigantyczny słomiany kapelusz. A Rybka z Lwiczką ... w stroje bawarskie, z piórkami w kapeluszach :| ..jeszcze tylko tego brakuje , żeby zaczęli jodlować w lesie .. Rusałka zła jak osa na tą całą maskaradę, powiedziała rozbierać mi się i to już ! wyglądacie jak banda obszczymurków :> :> :> ja dam wam odpowiednie ubrania i bez dyskusji :> i wtedy to się dopiero zaczęło :| :| :| Pierwszy Falco, szur i już .. tylko zapomniał o kalesonach, co je ubrał, żeby kleszcze nie dostały się w tajemne miejsce.
Ranna tak się śmiała, że zapomniała o tym co ona ma pod spodem :P... więc szybciutko zaczęła się przebierać w ten struj pokutny od Rusałki i ..... o jasna dupa .. :| i to dosłownie.
Golizna aż miło, kobieta z nadmiaru wrażeń zapomniała o bieliźnie.... na co Rybka aż się zaślinił i w tym momencie oberwał porządnie w czerep, aż mu kapelusik spadł :| Teraz wszyscy skierowali oczy w stronę Jowity ... no proszę teraz Twoja kolej kochana. Jowita poczerwieniała , bo dobrze znała reakcję tych zboczuchów i powiedziała ..oho chyba ktoś puka do drzwi i pobiegła w te pędy otworzyć , tylko nie wiadomo dlaczego zaraz zniknęła za tymi drzwiami ....
Nie zapomnieli... o nie , myśleli cały czas pod jej nieobecność i to z duszą na ramieniu :*
Wiewiora wiedziała co ma założyć i razem z Gosią czekały w pełnym umundurowaniu przed domem...czekały ...czekały ..aż się doczekały :) ło matko i córko , widok jaki ukazał się ich oczom, był niczym z powstania . Czyli cała banda powstańców w szarych mundurkach ....
Ej ! a gdzie koszyki i nożyki ? ..
Ludziska kiedy robimy znowu jakies spotkanie he?? kazdy by w domu cos zrobil do mniam mniam i mozna by bylo sobie posiedziec,zjesc i posmiac.... co wy na to?? :>
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.