Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Gocha niezalogowany
16 lutego 2011r. o 12:05
A zboczuchy już od rana zbokują aż miło :| :D :P

Jowito bajkę powiadasz heh ..... ja nawet nie wiem czy jeszcze potrafię bajki opowiadać ;)

Ale to było tak :) pewnego razu nasza zwariowana grupka, postanowiła pójść na grzyby,
z tego powodu zrobiło się nie lada zamieszania , bo co to na siebie włożyć . Ranna odwaliła się w mini spódniczkę i to w panterki , Falco właśnie szykował sandały, Jowita niczym dama założyła gigantyczny słomiany kapelusz. A Rybka z Lwiczką ... w stroje bawarskie, z piórkami w kapeluszach :| ..jeszcze tylko tego brakuje , żeby zaczęli jodlować w lesie .. Rusałka zła jak osa na tą całą maskaradę, powiedziała rozbierać mi się i to już ! wyglądacie jak banda obszczymurków :> :> :> ja dam wam odpowiednie ubrania i bez dyskusji :> i wtedy to się dopiero zaczęło :| :| :| Pierwszy Falco, szur i już .. tylko zapomniał o kalesonach, co je ubrał, żeby kleszcze nie dostały się w tajemne miejsce.
Ranna tak się śmiała, że zapomniała o tym co ona ma pod spodem :P... więc szybciutko zaczęła się przebierać w ten struj pokutny od Rusałki i ..... o jasna dupa .. :| i to dosłownie.
Golizna aż miło, kobieta z nadmiaru wrażeń zapomniała o bieliźnie.... na co Rybka aż się zaślinił i w tym momencie oberwał porządnie w czerep, aż mu kapelusik spadł :| Teraz wszyscy skierowali oczy w stronę Jowity ... no proszę teraz Twoja kolej kochana. Jowita poczerwieniała , bo dobrze znała reakcję tych zboczuchów i powiedziała ..oho chyba ktoś puka do drzwi i pobiegła w te pędy otworzyć , tylko nie wiadomo dlaczego zaraz zniknęła za tymi drzwiami ....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4314
#wiewióra nieaktywny
16 lutego 2011r. o 12:11
A wiewiora o której wszyscy zapomnieli:( nie wiedziała jaki przydział ubrania jej przysługuję...

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2011r. o 12:12
...co to mi przypomina? ...zaraz,zaraz... :D :D :D [img=1297854768_8t9rf5o.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Gocha niezalogowany
16 lutego 2011r. o 12:17
Nie zapomnieli... o nie , myśleli cały czas pod jej nieobecność i to z duszą na ramieniu :*

Wiewiora wiedziała co ma założyć i razem z Gosią czekały w pełnym umundurowaniu przed domem...czekały ...czekały ..aż się doczekały :) ło matko i córko , widok jaki ukazał się ich oczom, był niczym z powstania . Czyli cała banda powstańców w szarych mundurkach ....
Ej ! a gdzie koszyki i nożyki ? ..
~Gocha niezalogowany
16 lutego 2011r. o 12:19
Falco nie rób mi tego !! :D bo mną aż nosi i jestem gotowa zaraz iść na te grzyby :D

Może ktoś wkleić piosenkę rudy rydz ? :)
4067
#zraniona nieaktywny
16 lutego 2011r. o 12:22
Ludziska kiedy robimy znowu jakies spotkanie he?? kazdy by w domu cos zrobil do mniam mniam i mozna by bylo sobie posiedziec,zjesc i posmiac.... co wy na to?? :>
~Gocha niezalogowany
16 lutego 2011r. o 12:26
My z Paniuśkami i Bylem chyba w niedzielę na pizzę idziemy :)
4067
#zraniona nieaktywny
16 lutego 2011r. o 12:27
dokad?? moze i ja sie wybiore z wami.. o ile moge :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza