Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Jowita niezalogowany
16 lutego 2011r. o 12:49
falco napisał(a): ....lubię tortury :| więc się poznęcam ...hi hi hi :P :P :P [img=1297856754_pc7ieep.jpg]

Ładniejsze miewałam w koszyku hihi

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4401
#laila nieaktywny
16 lutego 2011r. o 14:25
i cisza jak makiem zasial nastala-smigam na przechadzke po pieknym bolczyku :*

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Gocha niezalogowany
16 lutego 2011r. o 14:28
Jak tam cisza, ja tu biedna leżę trupem przez Falca i te grzybuchy :> :)

&feature=related
4401
#laila nieaktywny
16 lutego 2011r. o 14:35
Gosialku

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2011r. o 14:47
zraniona napisał(a):
falco napisał(a): ....lubię tortury :|
nastepny ktory za pejcza teskni ;) :P
falco idziesz z nami na pizze czy boisz sie??? :>
...mam nie wiele czasu bo muszę coś nie coś załatwić ale -kiedy ta pizza i gdzie? :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Gocha niezalogowany
16 lutego 2011r. o 14:47
Lajla, a ja wyszperałam coś takiego i .... jakoś smutno mi się zrobiło . Chociaż czasami lubię posłuchać takiej muzyki z zamkniętymi oczami .

&feature=related
~Gocha niezalogowany
16 lutego 2011r. o 14:49
Falco , na niedzielę mam plany iść na pizzę , ale to jeszcze pod znakiem zapytania :)i jeśli pójdziemy to gdzieś około 16 .
~Gocha niezalogowany
16 lutego 2011r. o 15:29
Mała, a ta piosenka jest dla Ciebie :)

&feature=related

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza