Ranniusia to za karę chyba, wczoraj miałaś być u mnie :P :P
Laila masz rację, dzień do d...py bo z pracę kończę dziś dopiero koło 18-tej ;(
No, a Gosiaczek zaprowadził nas wczoraj do
Wiem Jowcia,sorki,ale od wczoraj mnie tak rozlorzylo... jeszcze malusia chora do tego...umyc sie nie moge a co dopiero schylic i ubrac buty... :| ,nic nam nie ucieknie... ;)
Nie wiem czy powiedzieć ,,dzień dobry,, bo nocka do d... pogoda do d... dzień do d...humor do d...interes( :D ) do d... no dobra ...DZIEŃ DOBRY :P to dzisiaj jest ten międzynarodowy dzień kota?... :D :D [img=1297941516_bkc4ext.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.