Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4401
#laila nieaktywny
17 lutego 2011r. o 12:03
same slodziaki :* bobas i skunksik :P
dzis ponury dzionek,troszke mam nastryj taki melancholijny...
och och och

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
17 lutego 2011r. o 12:07
Ranniusia to za karę chyba, wczoraj miałaś być u mnie :P :P
Laila masz rację, dzień do d...py bo z pracę kończę dziś dopiero koło 18-tej ;(
No, a Gosiaczek zaprowadził nas wczoraj do

no i z czego tu się cieszyć :D
~ niezalogowany
17 lutego 2011r. o 12:07

och och och
:D :D :D
4401
#laila nieaktywny
17 lutego 2011r. o 12:08

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
4067
#zraniona nieaktywny
17 lutego 2011r. o 12:10
Wiem Jowcia,sorki,ale od wczoraj mnie tak rozlorzylo... jeszcze malusia chora do tego...umyc sie nie moge a co dopiero schylic i ubrac buty... :| ,nic nam nie ucieknie... ;)
~Jowita niezalogowany
17 lutego 2011r. o 12:17
No to kuruj się bido :P
Najlepiej buteleczką :D
4401
#laila nieaktywny
17 lutego 2011r. o 12:18

2900
#falco nieaktywny
17 lutego 2011r. o 12:18
Nie wiem czy powiedzieć ,,dzień dobry,, bo nocka do d... pogoda do d... dzień do d...humor do d...interes( :D ) do d... no dobra ...DZIEŃ DOBRY :P to dzisiaj jest ten międzynarodowy dzień kota?... :D :D [img=1297941516_bkc4ext.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza