Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
18 lutego 2011r. o 13:00
strona nie chce sie otwierac ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4401
#laila nieaktywny
18 lutego 2011r. o 13:03

chyba cosik w tym jest :P

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 13:04
laila faktycznie dalam 2 litery za duzo [email protected]
4668
#Anonim4668 nieaktywny
18 lutego 2011r. o 13:09
hej.....hej...... !! !! !! jowitko...smoczki-cmoczki.... :* :* :*

Gosiu jakżebym śmiał zapomnieć o Tobie ..... :* :* :* do stu piorónów i trzech neptunów ... ;) ;) ;)

falco....ahoj ...co tam nowego za sterburtą , mam dla Ciebie prezent z dalokomorskiej wyprawy ....prawdziwa niewolnica ...CUDO .... :D :D :D

&feature=related

Dopisane 18.02.2011r. o godz. 13:09:

piorunów
4401
#laila nieaktywny
18 lutego 2011r. o 13:16
ziemianka

nie posyla nic na tego maila :/

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 13:20
kurcze to musze zapytac cory moze cos zmienila bo to jej byl meil ja nie mam ale poda numer jeszcze raz to pusc mi smsa 004915776254267
~Jowita niezalogowany
18 lutego 2011r. o 13:22
O raaany , ale uśmiałam się do łez z tych wypadków :* :* :* :D
4401
#laila nieaktywny
18 lutego 2011r. o 13:26
zaloguj sie bolec info.to bardzo proste :D
wtedy mozemy pisac prywatnie i bez ograniczen finansowych,i czasowych...bo kiedy tylko bedziemy to zawsze mozemy gadac,jak naladuje karte,to posle ci eska :*

ale usmiechaj sie,nawet jesli przez lzy,ale usmiech :D :D :D :D

Dopisane 18.02.2011r. o godz. 13:26:

:D :D :* ;) ;) :) :]

Zmoderowano 18.02.2011 godz.19:34 - powód: cytowanie (sentinel)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK