Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 października 2010r. o 21:38
Cześć Drogie Panie, mam relację

Niezależny obserwator napisał/ała

Jak już Pannazdzieckiem połamał skrzydełka Toii , to się dopiero zaczęło dziać. W pierwszym momencie TOja rzuciła mu się do oczu z pazurami, w pamięci jeszcze mając swój strach przed zboczeńcem , co ją gonił. Ale Panna zastawił się butelką czerwonego wina z Biedronki, której nie rozbił wywracając się na zakręcie i na wszelki wypadek udał się na drugi koniec busa, gdzie Bylu opowiadał zainteresowanym o kulisach zawodowej koszykówki.. I w tym właśnie momencie stanęła na wysokości zadania moderatorka Gocha częstując wszystkich kanapkami , rzuciła mimochodem pytanie: no to gdzie jedziemy?
Kłótnia jaka wybuchła po tym pytaniu sprawiła , że Dankam spalił całą paczkę fajek , a Ela ogryzła surową kukurydzę. Na szczęście Senti Wspaniały uraczył wszystkich jeżynowym winem ,co złagodziło nieco atmosferę, no przynajmniej na tyle , aby ustalić reguły głosowania. W grę wchodziły tylko dwie opcje : na grzyby lub upiec pozostałą kukurydzę Eli. Momentalnie powstały trzy stronnictwa. Zwolennicy grzybów , przekrzykując się nawzajem wołali , że kukurydza Eli jest zepsuta. Zwolennicy kukurydzy z Panną na czele krzyczeli , że grzyby są trujące. Tylko mentor trzeciego stronnictwa Senti Wspaniały zachował stoicki spokój i dzierżąc w dłoni przedostatnią butelkę jeżynowego wina zakrzykną :Bracia , niech TOja powie gdzie mamy jechać, w końcu Ona jest autorką pomysłu.
Aniołek w tym właśnie momencie postradała swą naturalną butę i odrzekła skromnie: nie wiem , chciałam tylko abyśmy się spotkali.
Cisza jaka zapadła po tym stwierdzeniu była wręcz ogłuszająca. Słychać było jak strumienie ludzkich marzeń krzyżują się w powietrzu. Ale moderatorka Gocha i tym razem nie dała zasnąć. Rzekła Dobra , dobra dzieciaki , won mnie z busa , starczy tego pijaństwa . Cóż było robić? Skrzynka po kapuście wylądowała na dachu busa i Bylu zaczą prezentować zainteresowanym kulisy zawodowej koszykówki , korzystając przy tym z zepsutej kukurydzy Eli. Na szczęście Strażak ugasił jego zapędy do NBA , ale co było dalej nie pamiętam Wysoki Sądzie.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
3 października 2010r. o 21:43
Pannozdzieckiem jesteś boski :* :D :D :D zaraz padnę :D
Gocha nie jest żadnym wstrętnym zawziętym moderatorem :> tylko tak jak wy, zwykłą szarą bolecnautką :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2884
ela
3 października 2010r. o 21:52
:D :D :D :D :D
2945
Mgosia
3 października 2010r. o 21:53
Ela , a czy Ty teraz nie masz rozdymki ? :D :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2884
ela
3 października 2010r. o 21:55
Oj tak !! Na dodatek mam uczulenie na alkohol i kicham. :)
~TOja niezalogowany
4 października 2010r. o 15:15
Nio jaką naturalną butę?Nieprawda wysoki sądzie.Ja tego Pannicza pierwszy raz widzę na oczy myślałam że zboczeniec to nie moja wina :|
2884
ela
4 października 2010r. o 15:41
Przysięgam, że nie wiem kto mi dał tę zepsutą kukurydzę. Ktoś wetknął mi do ręki reklamówkę, kiedy biegłam do busa. Nie widziałam twarzy, bo był strasznie kudłaty. Co jeszcze? Jeszcze miał kaptur, taki mały czerwony kapturek. Był z dużym szarym pieskiem.
~TOja niezalogowany
4 października 2010r. o 15:47
Ale prawda trzeba się spotkać na grzybach bo zrobiłam sobie taką antyreklamę na początku że muszę to teraz odkręcić.Po prostu miałam ciężkie dni.To nie ja wysoki sądzie to ona :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza