Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7612
bax
16 grudnia 2011r. o 15:16
No,to mamy wszystko :D ...nawet humor poprawiony :D ...aaa,tam robota nie zając... :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
16 grudnia 2011r. o 15:24
Oooo i tej wersji się trzymamy, tym bardziej, że...ja już wszystko porobiłam :D Baxiu, Nieznajomy i caaaała reszta :* :* :*

Dopisane 16.12.2011r. o godz. 15:22:

nieznajomy napisał(a): ale damy radę,prawda? :*

A ile mam czasu na zastanowienie :| :D

Dopisane 16.12.2011r. o godz. 15:24:

Nudabida napisał(a): Zmykasz ŻDŻewami?? :|

NuBi właśnie miałam nieodparte wrażenie, że ktoś za mną idzie :D :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
16 grudnia 2011r. o 15:25
:* no i znów zjadłam czekoladę całą :) a do wieczora daleeekooo :D
4834
#nieznajomy nieaktywny
16 grudnia 2011r. o 15:26
Moje drogie :*
Nie będę z Wami gadać bo leń jest zaraźliwy :> ;)
E,przy dzisiejszej pogodzie i łikendzie nie wymagam myślenia więc masz czas do pon. :*
6979
E
16 grudnia 2011r. o 15:26
O :| z tym utworkiem wiążą mi się pEwne zeszłoroczne wspomnienia ;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
6979
E
16 grudnia 2011r. o 15:29
Taaa, Nieznajomy gadać z nami się boisz, a całować to nie :| tak się szybciej zarazisz :D

Dopisane 16.12.2011r. o godz. 15:29:

A dlaczego nie ma -dopisano- :|

4834
#nieznajomy nieaktywny
16 grudnia 2011r. o 15:34
Nie wiem co w Sobie macie ale proszę nie zarażajcie mnie :| ,ja Wam krzywdy nie wyrządzę :) niech stracę :*
7612
bax
16 grudnia 2011r. o 15:41
E napisał(a): A dlaczego nie ma -dopisano- :|

do moderacji poszło ;) chochlik wkradł się :D ...
Rozmyślam...jak tu co mam zrobic ;) ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza