Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 19:08
zraniona napisał(a):
nieznajomy napisał(a): Falco obrazek dla Ciebie,rodem z mojej lodówki :D [img=1324659673_m2c5ahy.jpg]Dopisane 23.12.2011r. o godz. 18:02:Hej Ranna,szalejesz z postami ;)

co to jest?? chce taki jeden talerz!!! :>
...a poszła !!!!...jeszcze czego... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4834
#nieznajomy nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 19:13
Miłych Św.Tomku :*
To na talerzach to karp faszerowany,mama całe Św.może się tym objadać :)
4067
#zraniona nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 19:47
falco napisał(a): a poszła !!!!...jeszcze czego... :D
:> tobie ma tam kto gotowac ;>
nieznajomy zapytaj mamy czy podzieli sie jednym talerzem!
Tomek ale wiesz ze jak ktos inny ugotuje to lepiej smakuje,a tamten talerz wyglada tak obrzydliwie ze tym lepiej pewnie smakuje mniam mniam
5640
#Nudabida nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 19:51
Skusiliście mnie tą kawą :D

Zarządzam sobie przerwę kawową :D
4067
#zraniona nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 19:54
a ja se desperadosa wypilam... dzisiaj chyba dluzej se posiedze..... przy zapalonej choince :) swiatlekach :) tak romantycznie :D
2945
Mgosia
23 grudnia 2011r. o 20:31
[img=1324668533_6pm6hh8.jpg]

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia , chcę Wam złożyć życzenia takie z serca płynące , które się spełnią ;) Więc życzę Wam w te Święta satysfakcji z podjętego trudu przygotowań.
Ciepła rodzinnego i bliskości jak nigdy dotąd , miłości i delikatności z poczuciem odpowiedzialności za drugiego człowieka. Uczucia bycia potrzebnym i kochanym z wzajemnością . Niech wraz z pierwszą gwiazdką obudzi się w Was nadzieja na lepsze i niech trwa z przepięknym efektem końcowym. Niech całe zło przepadnie bez wieści, a w miejsce niego zagości dobro. Boże dziecię niech przyniesie lepsze czasy i pomoże odnaleźć prawdziwą istotę tych Świąt :):):)

Zdrowych , pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia :*

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 20:31
...ciekawa nazwa-desperados- dzisiaj chyba ze trzy,cztery mógłbym wypić...

"bierz życie z każdym oddechem..."
4067
#zraniona nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 20:39
falco napisał(a): ...ciekawa nazwa-desperados- dzisiaj chyba ze trzy,cztery mógłbym wypić...
a ja mam cale opakowanie ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza