Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5183
magnum44
31 grudnia 2011r. o 15:23
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!
Wymyśliłam, ale Was "zażyję" i to nie muzycznie :D :D

Falco, spoko, spoko - styki sa Ok!!
W końcu syn elektryk - elektronik:D:D
Czuwa nad kochaną mamusią:D

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5640
#Nudabida nieaktywny
31 grudnia 2011r. o 16:43
Jeeej - tak czytam i czytam. Ja to nie umiem tak zasarcełapiąco i oryginalnie pożyczyć....

Wszystkim Wam i sobie też życzę, żeby każdy dzień, a nie tylko ten sylwestrowo-noworoczny był okazją do:
- bycia wdzięcznym za wcześniejsze dni,
- bycia pełnym nadziei i planów na kolejne dni,
- rozpoczęcia zmian. Na lepsze !!

Się spociłam aż od tego wymyślania :D

5183
magnum44
31 grudnia 2011r. o 16:49
W Nowym Roku życzę Wam:
Co pomyślicie, aby Waszym było:)
O czym marzycie, aby się spełniło:):)

Wymieniam Was Kochani w porządku alfabetycznym z małym „zawirowaniem”,
bo Artur – Prezes, to nasz Number one:*
Porównuję do kwiatów z jakimi mi się kojarzycie;)

Artur – Fiołek wonny:*
Akiwa – Barwinek biały:*
Bax – Cytryny kwiat:*
Bylu – Azalia:*
Crow – Róża różowa:*
D_T – Tulipan:*
Dotka – Jaśmin hiszpański:*
E – Frezja biała i czerwona:*
Falco – Prymulka karmazynowa:*
GosiaM – Forsycja:*
G_P – Figa:*
Hegemon – Geranium:*
Hemi – Glorioza:*
Jowita – Macierzanka:*
Kava – Anturium:*
Krzysztof20d – Magnolia:*
Laila – Anturium czerwone:*
Manson – Len:*
M. C. – Malwa/:*
Paniusia – Nasturcja:*
Ranniusia – Groszek różowy:*
Sentiel – Berberys:*
Wiosenna Stokrotka – Aksamitka:*

Ponieważ kocham wszystkie kwiaty oznacza to, że kocham Was wszystkich „Mój piękny Noworoczny Bukiecie”:*:*

Wszystkim, których nie wymieniłam powyżej życzę szczęścia i radości w Nowym Roku:*:*
Też jesteście w moim Bukiecie, jako maki, chabry i stokrotki:):)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7924
#talibek nieaktywny
31 grudnia 2011r. o 16:50
Wszystkim życzę aby przyszły rok był lepszy od minionego !!

Bóg nie po to stworzył tylni napęd żeby latać na ręcznym
2945
Mgosia
31 grudnia 2011r. o 17:22
Dziękuję wszystkim za życzenia :*

Zastanawiałam się nad tym, czego ja Wam mogę życzyć :)
Nie jest to proste zadanie , ponieważ każdy z nas jest inny, ma inne potrzeby i czego innego oczekuje od życia . Jedni potrzebują miłości, inni zdrowia, jeszcze inny przyjaźni, czy pracy :)
Więc życzę Wam, żeby spełniły się wasze marzenia wedle potrzeb , żeby każdy otrzymał to na czym najbardziej mu zależny i żeby ten Nowy Rok przyniósł wiele dobrego. Niech każdy dzień przynosi niespodzianki, ale tylko te miłe sprawiające radość .Miłości i życzliwości , wyrozumiałości i cierpliwości , żebyśmy mogli dawać nie oczekując na branie. Żeby ta nasza forumowa, kominkowa rodzinka wciąż się rozrastała i żeby panowało w niej to, co panuje teraz, a może i wiele więcej :*

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :)

&feature=related

[img=1325348560_v4aey0m.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3225
#erjotka nieaktywny
31 grudnia 2011r. o 17:23
Nieśmiało i ja Was witam w ten ostatni dzień mijającego roku .... który dla mnie był niezwykły pod różnymi względami, zarówno negatywnie jak i pozytywnie.
Wszystkim Wam życzę, aby rok nadchodzący przyniósł same radosne chwile i nadzieje, oraz marzenia które będą się spełniały :)
Nie wymienię wszystkich, nie jestem aż tak uzdolniona :D
ale powiem tylko, że tym z Was, których spotykam osobiście dziękuję za wszystko i życzę Wam nadal samych radosnych chwil i szczęścia ..
GosiuM ... może to sprawa na priv, ale wiem, że potrafisz czytać między wierszami i mam nadzieję, że moje wpisy w tym temacie nie przyprawiają Cię o ból głowy ... chciałabym, aby wszystkie złości odeszły w kąt, ja już nic nie pamiętam :) nie musimy się przyjaźnić, ale nie musimy też unikać :)
Zdrówka kochani, udanej imprezy, z którą zrobicie ładny skok w Nowy Rok :)
4743
#MANSON nieaktywny
31 grudnia 2011r. o 17:23
...a i ja się pokuszę o jakieś życzenia :D a więc...
Kochani Doktorek życzy wam wszystkim i sobie także aby ten nowy rok był dla Was pełen radości,zdrowia i spełnienia marzeń i planów, obyśmy następny rok spędzali razem przy kominku w tym samym gronie albo i większym :D ;)

...życzy Ordynator oddziału dla kopniętych pozytywnie. Dr. Manson :]
3225
#erjotka nieaktywny
31 grudnia 2011r. o 17:24
GosiaM ... mam nadzieję, że czytasz moje słowa :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza