Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7646
#Akiwa nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 23:04
....no i jak tu teraz zasnąć? :> :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~D_T niezalogowany
2 stycznia 2012r. o 23:04
No przecież się uczę :P nie wszystkie książki można dostać w formie papierowej, więc wypatruję oczy czytając w komputerze :P:P:P a tu zaglądam w tzw. międzyczasie ;):P

Falco, w takim razie trzymam za Ciebie kciuki :* bądź silny :*:*:*

uciekam do ksiąg, bo M44 już pejcz na mnie szykuje :>:P:P:P
7646
#Akiwa nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 23:06
bax napisał(a):
Gamelin napisał(a): Nastał rok 2012 ...rok wojen i konfrontacji :>

Też uważam ,że tamten rok był lepszy :D
No,ale tego roku nie podsumuję,bo toż dopiero drugi dzień się kończy :D

Bax jak dla kogo... ja nie moge tak powiedziec,dlatego licze na ten rok....
2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 23:07
..ucz sie tylko tego z książek nie wyczytasz ...tego uczy życie ... wiec zaglądaj tu

"bierz życie z każdym oddechem..."
7066
#Gamelin nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 23:08
Falco - zawiodłes sie na kims ale czy nigdy wczesniej na nikim sie nie zawiodłes ,że tak żywiołowo reagujesz ? Ja angazując się w jakies przyjaznie czy związki zawsze zostawiam sobie taki margines niepewnosci ,nigdy nie ufam do konca ..dla tego ,że w razie rozczarowania ten mój margines pozwala mi do całej sprawy podejsc chlodniej i bez zbednych emocji, które szkodza przede wszystkim Tobie samemu . angazowanie sie na 100% to błąd !

~D_T niezalogowany
2 stycznia 2012r. o 23:09
Będę na pewno, daję słowo :) Dobranoc Żuczki :*

PS. Tylko się nie pozabijajcie :P:>
4743
#MANSON nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 23:10
Tak napalone to jeszcze przy kominku nie było! "BAJANIE PRZY WULKANIE" Dobranoc łotry!
7612
bax
2 stycznia 2012r. o 23:14
Akiwa,przez te moje poplatańce i łysinę... ;) to za rok,zapomnisz moje wpisy,bo życie mnie zaskakuj:)...

Przed operacją...
- Panie ordynatorze, czy będzie mnie pan osobiście operował?
- Tak, lubię przynajmniej raz na rok sprawdzić, czy jeszcze coś pamiętam...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza