No przecież się uczę :P nie wszystkie książki można dostać w formie papierowej, więc wypatruję oczy czytając w komputerze :P:P:P a tu zaglądam w tzw. międzyczasie ;):P
Falco, w takim razie trzymam za Ciebie kciuki :* bądź silny :*:*:*
uciekam do ksiąg, bo M44 już pejcz na mnie szykuje :>:P:P:P
Falco - zawiodłes sie na kims ale czy nigdy wczesniej na nikim sie nie zawiodłes ,że tak żywiołowo reagujesz ? Ja angazując się w jakies przyjaznie czy związki zawsze zostawiam sobie taki margines niepewnosci ,nigdy nie ufam do konca ..dla tego ,że w razie rozczarowania ten mój margines pozwala mi do całej sprawy podejsc chlodniej i bez zbednych emocji, które szkodza przede wszystkim Tobie samemu . angazowanie sie na 100% to błąd !
Akiwa,przez te moje poplatańce i łysinę... ;) to za rok,zapomnisz moje wpisy,bo życie mnie zaskakuj:)...
Przed operacją...
- Panie ordynatorze, czy będzie mnie pan osobiście operował?
- Tak, lubię przynajmniej raz na rok sprawdzić, czy jeszcze coś pamiętam...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.