Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7066
#Gamelin nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 23:14
falco napisał(a): jesli komus ufasz to chcesz to robić na dziesieć czy dwadziescia procent ...jesli tak to nie ma zaufania ,nie ma przyjazni...

Nie, chce to robic na 99% aby sie nie rozczarować na 100% ten jeden procent marginesu "bezpieczenstwa" sprawia ,że potem mniej boli bo brales pod uwagę to ,że możesz się zawiesc.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 23:17
zawiódł nie tylko mnie ,zawiódł też po drodze zapewne niezauwazajac inną osobe ...pieprzony egocentryk...

"bierz życie z każdym oddechem..."
2945
Mgosia
2 stycznia 2012r. o 23:17
Myślę, że pewne sprawy powinno się załatwiać twarzą w twarz, a nie robić taki zamęt wśród ludzi. Tym bardziej, że słowa, które napisałeś są nie fer ..przeczytaj to jutro na spokojnie co napisałeś , ale wszystko i dokładnie . Nie wiem co mogło aż tak strasznego się stać , żeby robić taką wojnę , ale musisz sobie zdawać z tego sprawę , że to uderza w wiele osób . Czuję się związana z grupą i czy tego chcesz czy nie, mnie też się to tyczy .
Dobrze wiesz, że ja mówię to co myślę, bez względu na to że stracę , bo dla mnie liczy się szczerość. O przyjaźni ... podsumowałeś nas wszystkich ... a ona jest tak naprawdę i chyba każdy się przekonał o tym w złej chwili. Wiem jedno, że bardo łatwo jest wszystko zniszczyć, nie zawsze da się to naprawić. Falco ...pomyśl co będzie jak Cię już te nerwy miną ..

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 23:20
Gosiu tego co zniszczył juz nie naprawi...a moja złość?...myślisz że nie wiem co piszę?...wiem co piszę izapewniam Cie że ktos kto nie czuje sie winny nie obrazi sie...

~ niezalogowany
2 stycznia 2012r. o 23:23
falco nie wkurzaj sie bo to nie twoja wina.
2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 23:25
...kur....gdzie ten pieprzony promień...i te jego popier.... nauki o dobroci, o zrozumieniu o szacunku....

2945
Mgosia
2 stycznia 2012r. o 23:27
Że tak powiem ..do kur.wej.nędzy ... rok zaczął się ciulowo , gdzie spojrzę tam czai się śmierć i zło ... siadam do kompa , żeby uciec od tego wszystkiego, a tu cała ch.ujn.ia ....
Tylko czy nawet tu muszę się tak denerwować ?

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
2 stycznia 2012r. o 23:28
Falco, Goska ma racje, głupoty piszesz ku uciesze ludzi Wam nieżyczliwych, będziesz potem tego żałował. Zachowaj się jak mężczyzna i załatwcie to miedzy sobą. Nikomu nic dobrego to nie przyniesie, a słów wypowiedzianych pochopnie nie cofniesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza