Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7612
bax
3 stycznia 2012r. o 0:02
Falko,to są prywatne sprawy :* Proszę Ciebie,nie tutaj... ;( ...
Znam tu wiele osób,kture lubię,szanuję i są moimi przyjaciółmi...
Przyjaźń,to odwaga,spojrzenie twarza w twarz i rozwikłaniu tego,czy tamtego...
Może i jestem tchórzem,ale czasem tez mnie zaboli...,ale przemyślę i nigdy tu... ;( ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 0:03
wierz mi ...dużo nie wiesz...

"bierz życie z każdym oddechem..."
4085
#Plejadanka nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 0:08
Ja głośno powiem, że przyjaźnie się z Piotrem, a nawet go kocham ,moją BRATNIA DUSZĘ ;) Pozdrawiam .

Lilith ...
~ niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 0:08
Falco, nie wiem czy zauważyłeś , ale właśnie się wpieprzasz w życie prywatne innej osoby z forum , czyli de facto jesteś kimś takim o kim pisze Franczesko. Pewnie masz dobre intencje, ale zachowujesz się jak gówniarz i gdybyś był moim przyjacielem dostałbyś kopa, żebyś się opamiętał, bo robisz z siebie pośmiewisko.
4085
#Plejadanka nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 0:09
falco , robisz to samo , co zrobiono nam.

Lilith ...
~ niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 0:10
Zgadzam się z przedmówcą. Plus to, że to jest Twoja wersja wydarzeń.
Chyba nie chcesz nam powiedzieć dlatego dostałeś wiadomość takiej treści? Sporo osób wie. Nikt nie napisze. Da Ci to do myślenia?
2900
#falco nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 0:16
baxiu- jakie prywatne sprawy, wszak jesteśmy wśród przyjaciół...masz jakies tajemnice przed PRZYJACIELEM?...niech wszyscy wiedza jak sie kochamy, jak nam jest razem dobrze...że raj to pikuś wzgledem tego co tu mamy...

Dopisane 03.01.2012r. o godz. 00:16:

~ napisał(a): Zgadzam się z przedmówcą. Plus to, że to jest Twoja wersja wydarzeń.
Chyba nie chcesz nam powiedzieć dlatego dostałeś wiadomość takiej treści? Sporo osób wie. Nikt nie napisze. Da Ci to do myślenia?
...wybacz ale g...wiecie ...kiedyś pisano legendy o smoku ale dzisiaj smoków juz nie ma ...piszę sie wiec inne ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 0:20
Podobno najlepszą obroną jest atak. Nie w tym wypadku falco.
Też stanę murem za osobami, które obrażasz.
W tej wiadomości nie było nic, za co można by się było obrazić. No, ale ja się nie zachowuję jakbym miał 15 lat, ani tym bardziej nic nie mam na sumieniu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza