Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7921
#tomek8319 nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 8:55
hej:)
poczytałem, podziwiłem się ale to chyba minie- zamykanie tematu- hmm.... kompletnie bez sensu. Generalnie ziemia kręci się dalej, mamy piękny dzień. Normalnie w życiu każdego człowieka (grupy ludzi) zdarzają się lepsze i gorsze chwile, są śluby i rozwody, ale to nie sprawia, że świat się kończy i że mamy się na wszystkich gniewać. Na bank "ktoś" coś" wywinął - nie wiem dokładnie co ale chyba musiało się coś zdarzyć- oczywiście można się zdenerwować, wkurzyć czy jakby tego nie nazwać ale trzeba żyć
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
pozdrawiam wszystkich :*

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
3 stycznia 2012r. o 8:59
:)
5134
#TOjsienka nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 9:02
Że sie tak zapytam.Co wy łobuzy dzisiaj wszyscy wolne macie ze taki tu ruch o tej porze? :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
7612
bax
3 stycznia 2012r. o 9:04
:*
&feature=related
;(

Dopisane 03.01.2012r. o godz. 09:04:

TOjsienka napisał(a): Że sie tak zapytam.Co wy łobuzy dzisiaj wszyscy wolne macie ze taki tu ruch o tej porze? :|

Strajk ;) ...że tak powiem,i znowu zaliwaja ;( ...
5134
#TOjsienka nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 9:13
Achaaaaa :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
5640
#Nudabida nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 10:38
Dzień Dobry - ja dziś na pierwszą lekcję zaspałam :/
Ale pliiiiiiissssss - nie mówcie Gipsikowi - bo się skończy nocne randkowanie ;(

A to zwyczajnie wina budzika, co wziął i nie zatrąbił....

GosiaM :*

Dopisane 03.01.2012r. o godz. 10:38:

&feature=results_video&playnext=1&list=PL1597864B7E501195
8117
#alabaster72 nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 10:42
Gipsikowi ?? ?? ?? ?? ?? :>

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
5640
#Nudabida nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 10:45
alabaster72 napisał(a): Gipsikowi ?? ?? ?? ?? ?? :>

:*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza