Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7646
#Akiwa nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 20:50
E :):*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5570
#De_Tourvel nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 20:53
E napisał(a): Ło mamo :| aż się obudziłam :| No same grubasy się odzywają :| Jeśli nie macie większych kłopotów, to należycie do grona szczęśliwych ludzi :) :*

No mamy też inne problemy, ale wiesz - jak się coś postanowi i zabierze do tego od razu to dobrze wiedzieć, że nie jest się samym ;)

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
6979
E
Akiwa:* nie ma co cmokać, pamiętasz, widziałam Cię na własne oczy :) I powiem Ci jak kobieta kobiecie, nie masz się czym martwić, bo Jesteś... :) Nie, nie, ja nie kocham inaczej :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
E:* no,to ja chyba jestem w gronie tych szczęśliwców :)
6979
E
5 stycznia 2012r. o 20:59
D_T bardzo cenię ludzi, którzy jeśli coś rozpoczynają, to doprowadzają to do końca :) cokolwiek by to miało znaczyć :) Baxiu :*, a Ty to się nie powinnaś wypowiadać w tej kwestii :| :D

Dopisane 05.01.2012r. o godz. 20:59:

Czy ja już mogę iść spać ?? :|

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7646
#Akiwa nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 20:59
Kochana jestes E,ale wiesz wazne jest tez jest czuc sie dobrze we wlasnej skorze i akceptowac siebie:)
6979
E
5 stycznia 2012r. o 21:01
Oczywiście, tu masz rację :) To jest ocena indywidualna i kwestia samoakceptacji :) :)

5570
#De_Tourvel nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 21:03
E napisał(a): D_T bardzo cenię ludzi, którzy jeśli coś rozpoczynają, to doprowadzają to do końca :) cokolwiek by to miało znaczyć :)

Ja też ;) ale wiem też, że siebie najłatwiej oszukiwać, więc zakładam, że jak się podzielę takim postanowieniem na forum to może znajdzie się jakiś kat, co mnie będzie motywował ;) bo ja motywację własną mam tak na pół roku, a później to już mi się nie chce - dlatego potrzebuję pilnowaczka, co by mnie szturchał i przypominał, co sobie postanowiłam ;)

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza