GosiaM napisał(a):
Nigdy nie trać nadziei, choćby było nie wiem jak źle .. nadzieja musi pozostać do końca .
Nieraz nawet NADZIEJA potrafi zabic czlowiek,bo czlowiek czeka i czeka i czeka ... a miesiace i lata leca..a czlowiek stoi w miejscu i wciaz czeka ..... bo ma nadzieje... zamiast isc do przodu i cieszyc sie z tego co jest... Mowi sie ze nadzieja umiera ostatnia... a ja mowie ze... My wraz z nia ;) No co taka moja madrosc na dzisiaj ;) ;P
Witam Was wszystkich!Wiecie jak to jest,kiedy spacerujecie za rękę z ukochana osobą,czujecie jej ciepło,jej oddech,możecie spojrzeć w jej oczy,a kiedy jest już tak wspaniale...budzicie się i wiecie już że kolejny dzień będzie taki jak poprzedni.NO ale cóż,nie ma co płakać,trzeba dziękować BOGOM Z KRZEMOWEJ DOLINY za możliwość zobaczenia i usłyszenia bliskich za szybką.Ech,kiedy ktoś w końcu odkryje teleportacje :D
&feature=related :D :D :D Też tak chcę
Dopisane 03.02.2012r. o godz. 08:24:
Jest kawa,jest zabawa :D
Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
#Pannazdzieckiem nieaktywny 3 lutego 2012r. o 8:36
Faktycznie świetne to , ale po jakimś czasie takiej teleportacji gościu nie będzie mógł się ruszyć ... 250 kg wszędobylskiej obecności :D
Też mam nadzieję na normalność i przeświadczenie o tym , że nigdy nie nastąpi.
Miłego dnia Bajeranci :D :D :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
E ja cały czas mówię-nie ma złej pogody sa złe ciuchy,ja tam wskakuje w kalesony,jeansy,polarek,kurtka,czapka,rękawice i heya:)czasem opatule ryja szalikiem aby policzki nie odpadły i mozna caly dzionek ganiac-tym bardziej,że w słonku za dnia jest całkiem przyjemnie:)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Nieraz nawet NADZIEJA potrafi zabic czlowiek,bo czlowiek czeka i czeka i czeka ... a miesiace i lata leca..a czlowiek stoi w miejscu i wciaz czeka ..... bo ma nadzieje... zamiast isc do przodu i cieszyc sie z tego co jest... Mowi sie ze nadzieja umiera ostatnia... a ja mowie ze... My wraz z nia ;) No co taka moja madrosc na dzisiaj ;) ;P
Witam wszytskich ;* pije ktos kawke???
Małpo jedna niedobra , to ja staram się ja pocieszyć i ratować przed tym co jest a ta mi tak :> :> :> :> niech no ja kija zaraz znajdę to ... albo nie , już wiem :P dam twój adres Maciusiowi ;) :D :D :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
No co,ja mowie tylko prawde ;) po co ludzic sie nadziejami ;) prawda nie raz boli,ale lepsze to anizeli czekac bezsensownie :| ;) Co do drugiego to....pogadamy na innym forum :>
To zależy z czym wiążesz tą nadzieję .
Chyba nadzieja na lepsze nigdy nie powinna umierać .
Ale Ty możesz jej nie mieć , nie będę zła :> :> :> :>
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.