VIP007 napisał(a): okazja jest dobra na :* :Pczy na ;* musi byc jakas okazja?? ;) jak chcesz to moge miec codziennie urodzinki ;) i mozesz wtedy calowac ile chcesz ehhehe :D nie zapomnij tylko szampana ;)
zraniona napisał(a): i mozesz wtedy calowac ile chcesz ehhehe :D nie zapomnij tylko szampana ;):D :D dobre dobre ale z szampanem to róznie może być bo po alkoholu nie jeżdzę ;) ,chmm tak brzydko piszesz z tym szurnięciem :D przekonamy się kto bardziej po szampanie :* bąbelki będą szalały
VIP007 napisał(a): bąbelki będą szalałybabelki czy hormony?? :D ;)
VIP007 napisał(a): po alkoholu nie jeżdzę ;)zalezy gdzie i po czym czym chcesz jezdzic :D po alkoholu to moze byc dopiero jazda :D
VIP007 napisał(a): kurcze chyba mnie szurneło :D co ja piszę :Pie tylko piszesz,ale wymachujesz tym jezorem ze hej... :D
VIP007 napisał(a): ale cienias jestem zraniona :| możesz mi podpowiedzieć jak się dopisuje w postach bo coś mi te bąbelki się po mieszały :D i coś mi nie wychodzizacytuj posta i dopisz co tam chcesz ;)
zraniona napisał(a): :D po alkoholu to moze byc dopiero jazda :Djeszcze jaka i to bez trzymanki :D a z ozorkiem to co ja poradzę po prostu taki mam tik nerwowy ale skuteczny :P .Na oddział to nas razem zamkną :D ale z szampanem tylko proszę :D dzięki za pomoc