zraniona napisał(a): ;) 10 paciorkow na dobranoc zaspiewa rannie ..;D i niech bezdie mu wybaczone :Pno pięknie 10 razy :D kurcze to długo może trwać o ile wytrzyma się moje fałsze :D :P litości proszę :] E,,,Słodziutkich snów ,,dobranoc śpij grzecznie :D
VIP007 napisał(a): :D kurcze to długo może trwaćim dluzej tym lepiej :D E raczki na kolderke prosze :D
zraniona napisał(a):zraniona ale z tym rączkami to nie przeginaj ,jak E zimno to je wciągnie i tak pod kołderkę :P a Ty masz zawsze je cieplutkie? ?? :D a im dłużej to lepiej to i ze 20 mogę lecieć tych paciorków :DVIP007 napisał(a): :D kurcze to długo może trwaćim dluzej tym lepiej :D E raczki na kolderke prosze :D
VIP007 napisał(a): a Ty masz zawsze je cieplutkie? ?? :D a im dłużej to lepiej to i ze 20 mogę lecieć tych paciorków :D
VIP007 napisał(a):zraniona napisał(a):zraniona ale z tym rączkami to nie przeginaj ,jak E zimno to je wciągnie i tak pod kołderkę :P a Ty masz zawsze je cieplutkie? ?? :D a im dłużej to lepiej to i ze 20 mogę lecieć tych paciorków :DVIP007 napisał(a): :D kurcze to długo może trwaćim dluzej tym lepiej :D E raczki na kolderke prosze :D
VIP007 napisał(a): wtulanko,, :D w podusię ,bo coś mam takie jakieś mysli paciorkowe :Dwtul sie tak,zeby nie bylo jutro ze trzeba ci nowy model podusi :D bo stary sie rozpadl :D
VIP007 napisał(a): a co lubisz na dobranoc?co ja lubie? to moge tylko na uszko szepnac,i gwarantuje ze wysoko nie bedziesz musial wyciagac :D :D :D ;)