Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7632
#VIP007 nieaktywny
26 lutego 2012r. o 20:39
zraniona napisał(a): ;) 10 paciorkow na dobranoc zaspiewa rannie ..;D i niech bezdie mu wybaczone :P
no pięknie 10 razy :D kurcze to długo może trwać o ile wytrzyma się moje fałsze :D :P litości proszę :] E,,,Słodziutkich snów ,,dobranoc śpij grzecznie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
26 lutego 2012r. o 20:45
VIP007 napisał(a): :D kurcze to długo może trwać
im dluzej tym lepiej :D E raczki na kolderke prosze :D

Dopisane 26.02.2012r. o godz. 20:45:

kurcze,cos zboczylam dzisiaj z drogi ;(
7632
#VIP007 nieaktywny
26 lutego 2012r. o 20:48
zraniona napisał(a):
zraniona ale z tym rączkami to nie przeginaj ,jak E zimno to je wciągnie i tak pod kołderkę :P a Ty masz zawsze je cieplutkie? ?? :D a im dłużej to lepiej to i ze 20 mogę lecieć tych paciorków :D
4067
#zraniona nieaktywny
26 lutego 2012r. o 20:51
VIP007 napisał(a): a Ty masz zawsze je cieplutkie? ?? :D a im dłużej to lepiej to i ze 20 mogę lecieć tych paciorków :D

no jak na dobranoc zaczniesz spiewac to do ranka do sniadania skonczysz :D ja nie mowie o swoich raczkach tylko o E,ja jestem zawsze nie grzeczna,a wiec nie bede pisac gdzie je ogrzewam :P
7632
#VIP007 nieaktywny
26 lutego 2012r. o 20:57
VIP007 napisał(a):
zraniona napisał(a):
zraniona ale z tym rączkami to nie przeginaj ,jak E zimno to je wciągnie i tak pod kołderkę :P a Ty masz zawsze je cieplutkie? ?? :D a im dłużej to lepiej to i ze 20 mogę lecieć tych paciorków :D

oj chyba zrobię wtulanko,, :D w podusię ,bo coś mam takie jakieś mysli paciorkowe :D

Dopisane 26.02.2012r. o godz. 20:57:

kurcze ale się wesoło zrobiło :D ale już po raz kolejny coś mi te dopisywanie nie wychodzi :| zraniona a co lubisz na dobranoc? ,oby nie tylko.. O sole mio''bo tak wysoko to nie wyciągnę :P
4067
#zraniona nieaktywny
26 lutego 2012r. o 21:00
VIP007 napisał(a): wtulanko,, :D w podusię ,bo coś mam takie jakieś mysli paciorkowe :D
wtul sie tak,zeby nie bylo jutro ze trzeba ci nowy model podusi :D bo stary sie rozpadl :D

Dopisane 26.02.2012r. o godz. 21:00:

VIP007 napisał(a): a co lubisz na dobranoc?
co ja lubie? to moge tylko na uszko szepnac,i gwarantuje ze wysoko nie bedziesz musial wyciagac :D :D :D ;)
7632
#VIP007 nieaktywny
26 lutego 2012r. o 21:12
za brzmiało słodziutko :D ale czas do łóżeczka,czeka na mnie już poduszeczka :D życzę Ci pogodnych ,kolorowych snów w 3D-spij słodziutko ,,, :* D O B R A N O C :*
4067
#zraniona nieaktywny
26 lutego 2012r. o 21:15
ja tez uciekam ;* na inne forum znowu ,bo teskna za mna,troche pomieszam a potem uciekne jak zawsze do lozeczka DOBRANOC :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza