Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6979
E
12 marca 2012r. o 20:54
O mamo, nie wiedziałam, że jestem taką dobrą :| nauczycielką :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 marca 2012r. o 20:57
A mówiłem , uwierz w siebie :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4382
#rusalka nieaktywny
12 marca 2012r. o 21:14
temat mi sie chyba nie załozyl...jeśli ktos jest mądrzejszy,niech wklei mojego posta ,gdzie trzeba , witajcie kochani i żegnajcie na razie ...cos sie dzis wyrobić nie moge ....

oto Obiektywna strona nieistotnych.pl

Niech mi sie nikt nie waży tego kasować ... kilkakrotnie wchodząc na portal pana gwizdołka i pani drezynki czyli nie... spotkalam sie z ostrą krytyka tegoż portalu, zarzuty sa smieszne ,a napawanie sie jakimis ''wpadkami'' godne dzieci z piaskownicy, ale ja nie o tym ...otóz obiektywny pan redachtór gwizdołek ze swoją redachtorska świtą, kasowali uprzejmie wszystkie moje posty,gdyż obiektywnie osmieszały pełne kompleksow małego chłopczyka zachowania pana Gwizdołka ...niestety nie udało mi sie uzyskac informacji,dlaczegóz to ,tak obiektywny portal za 3 zł na miesiac nie daje dojść do głosu zwykłej kobiecicie,ktora nie wyzywa,nie ubliża , usiłuje wręcz pomóc namawiając pana gwizdołka na terapię ,mającą na celu wyleczenie go z kompleksow,syndromu niekochanego dziecka i ostatniego osła w klasie,na co wskazuje jego napawanie sie pseudowyższoscią jego portalu za 3 zł .

Prosze wiec najuprzejmiej o zamieszczenie mojej informacji ku chwale Ojczyzny i redachtóra Gwizdołka ,jak równiez zamknięcie tematu ,żeby pan gwizdołek nie mógl wypisywac głupot pod nim , czyli postąpienie w sposób obiektywny,jak nieistotne .pl ,albo zasadniczo prosze usuwac gwizdołka,drezynke i inne redachtóry ..aaaa...i jeszcze chce temat na czerwono i żeby tak ze trzy dni wisiał.Nie mam znajomości w redakcji,ale nienawidzę chamstwa,które tamci megalomani za 3 złote preferuja ......wiec będę wdzięczna za przychylenie sie do mojej prośby .

noooo ....jedyne ,czego nie lubie na świecie to głupota ....niestety ,nie da sie wszystkiego lubic,bo głupcy są zbyt pomysłowi ..

Zastosowana autokorekta

Człowiek ma to,na co się zgadza .
4335
12 marca 2012r. o 21:27
Rusałko , nie złość się , pamiętaj o Żarłaczu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
12 marca 2012r. o 21:27
Ja chciałam spokojnej nocy życzyć, a tu :| takie emocje.
Rusałko :* spokojnie, nie dawaj się wyprowadzać z równowagi, bo niektórym właśnie o to chodzi.
Niech ta noc, będzie jednak spokojna, niech przyniesie odpoczynek i optymizm na jutrzejszy dzień :) :) :)

:* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5799
CZARNULA83
12 marca 2012r. o 21:55
Witajcie kochani :* :* :* :*
4335
12 marca 2012r. o 22:18
A Pani gdzie do tej pory bywała , że tak późno na sesję , ha ? :)

5799
CZARNULA83
12 marca 2012r. o 22:21
Za górami , za lasami żyła księżniczka :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza