Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5799
CZARNULA83
13 marca 2012r. o 20:22
E , Vipo buziaczki :* :* :* lecę robić kolacyjkę :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
13 marca 2012r. o 21:00
CZARNULA83 napisał(a): E , Vipo buziaczki :* :* :* lecę robić kolacyjkę :D
hej jak milusio witam :* ,a co mamy dziś na kolacyjkę ;) ?
5799
CZARNULA83
13 marca 2012r. o 21:23
VIP007 napisał(a): hej jak milusio witam :* ,a co mamy dziś na kolacyjkę ;) ?

Gyrosik :P :P :P :P
3145
#hemi nieaktywny
13 marca 2012r. o 21:28
VIP 007 a to nie ten w szybie odbity??:D

ale dzisiaj miałem jaja z 13-tym:)jechałem ul.M.Brody (w górę koło straży miejskiej) na skrzyzowaniu miałem skręcić w lewo,ale czarny kot stał na jedni,zeby nie kusić losu pojechałem prosto ,jak już podjechałem do "barykad" to zorientowałem się ,że przecież tam jest zakaz ruchu,zrobiłem nawotkę ,a na skrzyzowaniu czekał już policjant po cywilu!!!!!!

CHYBA TO BYŁO NAJGŁUPSZE TŁUMACZENIE JAKIE SŁYSZAŁ W HISTORII!! ,że wjechałem pod zakaz,po to aby nie miec pecha,bo na drodze gdzie chciałem jechać był czarny kot a mamy 13... :] :] :]

Na początku było groźnie (nie ma przebacz ,mandat musi być),ale na szczęście puścił:)Uff:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5799
CZARNULA83
13 marca 2012r. o 21:32
Hahahaha dobre dobre ...oj hemi wierzysz w czarne koty :P 13 jak każdy inny dzień :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 marca 2012r. o 21:39
Dobrze , że wieczór , co to się porobiło , jedni nie domagają , drudzy trzynastym przestraszeni. :) Vipie , szpecu od francuzkich melodii , pamiętasz taki kawałek , gdzie na początku pościelówy gościu śpiewa "Ti tem va" Obiecałem Ukochanej , horera znaleźć nie mogę :| Co tam robaczki ? Wielkim światem powiało :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
13 marca 2012r. o 22:04
VIP007 napisał(a): E zaskoczyłaś mnie :D ... chmmm E,,, :D

Ale że co :| :D :D

[Czarnula83] E buziaczki A jak tak, to oddaję :* :D

Hemi :) toś chłopie dostał najlepszy dowód na to, że w przesądy nie należy wierzyć :D

Dopisane 13.03.2012r. o godz. 22:04:

Paniusiu :) czy o to ci chodziło :| , bo z Twoim francuskim coś :| :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
13 marca 2012r. o 22:06
nie chciałem miec pecha,a sie okazała,że jednak mam bo policja,ale co do czego to szczęście:)
Niby przesądny nie jestem...ale dla świętego spokoju:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza