Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4553
#Margot2000 nieaktywny
14 marca 2012r. o 10:02
Witajcie szaleńcy ;) Kiedy będzie to ciepełko ?? jakiegoś grilla odpaliło by się ;) Zazdroszczę Rusałce tego urlopu ja niestety muszę czekać do następnego roku bo szef okrutny i nie ma dla mnie urlopiku ....ach życie. Miłego dnia ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klakierek niezalogowany
14 marca 2012r. o 10:02
ja pewnie gdzieś z kolegami wyruszę w zeszłym roku było mielno teraz planowalismy chorwację
~klakierek niezalogowany
14 marca 2012r. o 10:06
gdzie cie zabiorę ? hmm to jestes kobiętą ?
5799
CZARNULA83
14 marca 2012r. o 10:10
~klakierek napisał(a): ja pewnie gdzieś z kolegami wyruszę w zeszłym roku było mielno teraz planowalismy chorwację

Ja też byłam w Mielnie :P :P :P w tym roku inny plan :>
~klakierek niezalogowany
14 marca 2012r. o 10:26
wolałbym z dziewczyna gdzieś pojechać ale niestety jej nie mam to muszę z kolegami a z nimi na pewno będzie zabawa
4834
#nieznajomy nieaktywny
14 marca 2012r. o 11:03
A no Klakierku ,jestem babką ale nie dosłownie :P
W Mielnie nie byłam ale w Chorwacji tak i jak masz możliwość to jedź :)
~klakierek niezalogowany
14 marca 2012r. o 11:14
laseczka ?
4382
#rusalka nieaktywny
14 marca 2012r. o 12:20
Margotka ,nie zazdrość, bo to moje pierwsze wczasy od trzech lat... najpierw ciąża, potem żarłacz mały... mam nadzieję ,że wszystko sie uda , o pogodę się nie martwię, Egipt do krajów zagrożonych zimnicą nie należy ;) mam tylko nadzieję,że malutki nie będzie marudził, nikt z nas sie nie pochoruje ,nie połamie na zjeżdżalniach i cali i zdrowi wrócimy do domu bez niespodzianek :)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.