Witajcie szaleńcy ;) Kiedy będzie to ciepełko ?? jakiegoś grilla odpaliło by się ;) Zazdroszczę Rusałce tego urlopu ja niestety muszę czekać do następnego roku bo szef okrutny i nie ma dla mnie urlopiku ....ach życie. Miłego dnia ;)
Margotka ,nie zazdrość, bo to moje pierwsze wczasy od trzech lat... najpierw ciąża, potem żarłacz mały... mam nadzieję ,że wszystko sie uda , o pogodę się nie martwię, Egipt do krajów zagrożonych zimnicą nie należy ;) mam tylko nadzieję,że malutki nie będzie marudził, nikt z nas sie nie pochoruje ,nie połamie na zjeżdżalniach i cali i zdrowi wrócimy do domu bez niespodzianek :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.