Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Butelkowa Pernecja niezalogowany
26 października 2018r. o 11:13
Zgłosiłem gwałt ma policje. Nie pomogą?jestem zły, bo mnie skrzywdził.Nie śmiejcie się ze mnie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoceglasta Malina niezalogowany
26 października 2018r. o 11:22
~Butelkowa Pernecja napisał(a): Zgłosiłem gwałt ma policje. Nie pomogą?jestem zły, bo mnie skrzywdził.Nie śmiejcie się ze mnie.

Ale, nikt się nie smieje.
Obrazaniem innych tez nic nie wskórasz. Wręcz przeciwnie.
Widzisz, Policja już wie kim jesteś.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 października 2018r. o 11:27
~Butelkowa Pernecja napisał(a): Zgłosiłem gwałt ma policje. Nie pomogą?jestem zły, bo mnie skrzywdził.Nie śmiejcie się ze mnie.

Nikt się z Ciebie nie śmieje. Ja to Ci nawet współczuję Łukasz , ale proszę Cię , przestań się żalić , bo to nie pierwszy taki raz i proszę Cię nie zaśmiecaj tematów.

Potrzebny jest Ci psycholog , albo własna świadomość , odzyskanie siły psychicznej . Można to zrobić , uwierz mi :) Uwierz w siebie i nie drocz się już ze mną . Za mądry jestem , żeby dać się wpóścić w maliny . Owszem , przez moment mnie poniosło , jak każdego faceta . Ta adrenalina , ale proszę Cię , zostaw ten temat ... to jest bajanie Przyjaciół , których już nie ma. Ale ze względu na szacunek dla przeszłości , ja Piotr Różański proszę Cię . I miłego dnia życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Butelkowa Pernecja niezalogowany
26 października 2018r. o 11:41
Wstyd został
~~Zielonobrunatny Pustynnik niezalogowany
26 października 2018r. o 12:33
~Butelkowa Pernecja napisał(a): Wstyd został

Bardzo Ci współczuję. Nic gorszego nie ma od bezsilności.
Mam nadzieję że znajdziesz wyjscie z tej sytuacji.
Powiem tylko tyle, że osoby, na tym forum, które przyczyniły się, lub wiedziały o całej sprawie, powinny za to odpowiedzieć. Nawiasem, warto wiedziec kto to i trzymać sie od nich z daleka raz na zawsze.

6979
E
26 października 2018r. o 14:23
~Butelkowa Pernecja napisał(a): Pani psycholog odrzuciła mnie, a mowiła że potrzebuje pomocy. Dziś twarzą w twarz stanął z osobą która mnie zgwałciła. Był z policjantami żandarm. Wyśmiał mnie znowu w twarz. Przegrałem nie walczę z władzą. Odpuszczam. G.G żandarm zniszczył mnie na zawszem. Przepraszam mocno za gniew mój. Samego mnie zostawili. Nie chcę pomocy prokuratury. Nie pomogła mi, a zaszkodziła tylko.

To może po kolei.
Zdarzyło się coś, co jak piszesz "złamało" Ci życie. Zgłosiłeś to na policję, do prokuratury i...żaden z tych organów Ci nie pomógł, nie uznał winy Twojego napastnika?
Czy jest jeszcze coś, co na drodze urzędowej mógłbyś zrobić?
Jeśli nie ułożyła się współpraca z jedną z pań psycholog, to trzeba poszukać innej lub innego. Rozumiem, że to co przeżywasz można nazwać depresją, ale na pewno nikt tu nie żartuje z osób w takich sytuacjach.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~Szmaragdowy Bambus niezalogowany
26 października 2018r. o 14:57
Czy to wiele za tą krzywdę? Niech idzie już na emeryturę wojskową, bo może.
~Szmaragdowy Bambus niezalogowany
26 października 2018r. o 15:09
On mi życie zniszczył.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza