Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

~ niezalogowany
15 września 2011r. o 15:23
Pannazdzieckiem napisał(a): Może również pozbyć się swoich urzędników w koloratkach. Z niecierpliwością czekam , aż wreszcie Stwórca to zrobi i skończy się czas faryzeuszy.

To jest wiara Pannyzdzieckiem w czysta Milosc, ktora On wyznaje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 września 2011r. o 15:26
E napisał(a): Kto nie miłuje, nie zna Boga, bo Bóg jest miłością :*
1J 4,8

Życie miłością na co dzień nie jest łatwe, wymaga wiele mądrości, dobroci, siły.

Wymaga i potrzebuje przede wszystkim Laski Bozej.
~Rz 8,31 niezalogowany
15 września 2011r. o 15:29
~Joszua napisał(a):

Byłem-katolikiem
szkoda, ze byles katolikiem a nie Katolikiem. (Ap. 3,15-16)
~Joszua niezalogowany
15 września 2011r. o 15:34
W takim wypadku mam żal do KK . Ze nie byłem Katolikiem;)
Więc u Boga już jestem za to skreślony?
~ niezalogowany
15 września 2011r. o 15:38
gawron666 napisał(a): ......to że lubię piwo to widzę według Was też źle świadczy o mnie:)No skoro tak do tego podchodzicie to będę je pił z jeszcze większą przyjemnością:)Życzę udanego nawracania i powodzenia w dalszej drodze do raju bo będzie Wam potrzebne:)

To , ze lubisz piwo swiadczyc moze , ze smakuje tobie ten swietny i pyszny napoj, ktorego rowniez lubie czasem wypic.
Ja nikogo nie nawracam i nie mam takiego zamiaru , a jedynie przedstawiam swoje poglady.
Za powodzenie dziekuje i nawzajem, bo jest potrzebne kazdemu , bez wzgledu na to jaka droga wedruje.
~ niezalogowany
15 września 2011r. o 15:38
Nie jestes skreslony. Sam sie "skresliles".
~Joszua niezalogowany
15 września 2011r. o 15:41
~ napisał(a): Nie jestes skreslony. Sam sie "skresliles".

Idę się powiesić .Żegnam :(
6979
E
15 września 2011r. o 15:47
~ napisał(a):
E napisał(a):

Wymaga i potrzebuje przede wszystkim Laski Bozej.

Moja wypowiedź dotyczyła formy, w jakiej wymieniacie swoje poglądy. Jeśli każdy jest moim bliźnim, to szanuję każdego rozmówcę, nawet, jeśli się z Nim nie zgadzam. Negatywne emocje nikomu nie są potrzebne.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza