Ktoś napisał:trzy osoby. Rz8,31, Snsn i Ty. To i tak za malo. Wbrew pozorom jest sporo ludzi w bc, ktorzy maja potrzebna wiedze i przygotowanie do dyskusji nt KK. Niewiem co ich powstrzymuje przed wlaczenem sie do rozmow. Szkoda.
To nie zmienny IP panno , to pisza dwie rozne osoby,
gawron666 napisał(a): mogą mnie cmoknąć w zad jak umyją swięconą wodą usta żebym czegoś nie załapał...
gawron666 napisał(a): proszę i się przedstawiać bo z tchórzami nie rozmawiam.Kończe tu zabawę bo pewnie dzieci też to czytają czasem...
~Rz 8,31 napisał(a): trzy osoby. Rz8,31, Snsn i Ty. To i tak za malo. Wbrew pozorom jest sporo ludzi w bc, ktorzy maja potrzebna wiedze i przygotowanie do dyskusji nt KK. Niewiem co ich powstrzymuje przed wlaczenem sie do rozmow. Szkoda.
pozdrawiam
gawron666 napisał(a): napisałem raz nie wiecie z kim macie do czynienia.sic....!! :D:D:D
gawron666 napisał(a): - Abraham prostytuuje własną żonę faraonowi (Rdz 12:11-16)
- Ojciec wydaje 2 swoje córki na zbiorowy gwałt (Rdz 19:1-8)
- Mężczyzna wydaje swoją konkubinę na zbiorowy gwałt. Po zakończeniu orgii ćwiartuje jej ciało (Sdz 19:22-30)
- Dwie córki Lota upijają swojego ojca w celu podjęcia z nim czynności prokreacyjnych (Rdz 19:30-38)
- Kobieta udaje prostytutkę by uwieść swojego teścia (Rdz 38:12-30)
Ktoś napisał: I co na to odpowiesz?To są przykłady Waszej wielkiej księgi...zenua... :D
Ktoś napisał: A druga sprawa moje dane są wszędzie jakbyś jeden z drugim był troszkę lotny już dawno by znał nr telefonu gg i maila:)nie ma takiej potrzeby i woli. znam sporo ciekawszych ateistow :D
Ktoś napisał: ... bo to żenujące i poniżej mojej godnoscinie denerwuj sie.
Ktoś napisał: Żegnam Was wielcy katolicy o sercach przepełnionych nienawiścią do wszystkiego co inne.ech, znowu klamiesz, obiecanki cacanki :D
gawron666 napisał(a): napisałem raz nie wiecie z kim macie do czynienia.sic....!! :D:D:D
gawron666 napisał(a): - Abraham prostytuuje własną żonę faraonowi (Rdz 12:11-16)
- Ojciec wydaje 2 swoje córki na zbiorowy gwałt (Rdz 19:1-8)
- Mężczyzna wydaje swoją konkubinę na zbiorowy gwałt. Po zakończeniu orgii ćwiartuje jej ciało (Sdz 19:22-30)
- Dwie córki Lota upijają swojego ojca w celu podjęcia z nim czynności prokreacyjnych (Rdz 19:30-38)
- Kobieta udaje prostytutkę by uwieść swojego teścia (Rdz 38:12-30)
Ktoś napisał: I co na to odpowiesz?To są przykłady Waszej wielkiej księgi...zenua... :D
Ktoś napisał: A druga sprawa moje dane są wszędzie jakbyś jeden z drugim był troszkę lotny już dawno by znał nr telefonu gg i maila:)nie ma takiej potrzeby i woli. znam sporo ciekawszych ateistow :D
Ktoś napisał: ... bo to żenujące i poniżej mojej godnoscinie denerwuj sie.
Ktoś napisał: Żegnam Was wielcy katolicy o sercach przepełnionych nienawiścią do wszystkiego co inne.ech, znowu klamiesz, obiecanki cacanki :D
gawron666 napisał(a):
I co na to odpowiesz?To są przykłady Waszej wielkiej księgi napisałem raz nie wiecie z kim macie do czynienia.
gawron666 napisał(a): wielcy katolicy o sercach przepełnionych nienawiścią do wszystkiego co inne.I co tu się dziwić że wyprawy krzyżowe były na porządku dziennym skoro dla Was każdy inaczej myślacy to satanista albo bandyta...
gawron666 napisał(a): a wytykam Wam kłamstwa które tuszujecie pod przykrywką boga...boli Was moja obecnośc i dobrze ma boleć.