Witam wszystkich serdecznie a w szczególności przełożonych na zmianie RED:tzn pana wie..(Który preferuje tylko swoich przydupasów ze swojej wiochy.Tak bardzo sie co niektórzy skarżyli na rządy pana Sławka.Ale dla mnie to był gość :)który traktował każdego robola jednakowo bez względu na funkcje która wykonywała dana osoba.W tej chwili to na tej zmianie tylko same przydupasy mają dobrze i nic nie robią szlajająć sie po hali gdzie reszta w pocie czoła i przy dużej temperaturze dyga a młoda gówniara z Wykrot nie robi zostając na nadgodzinach niccccc.No bo przecież ona jest protegowana przez lidera.Bo ojciec jej to kolega lidera.Guzik mnie to obchodzi każdego sie powinno traktować jednakowo,tymbardziej że ludzie ciężko pracują 8 godzin przy wysokiej temperaturze i 2 godziny na nadgodzinach.A ta za...na damulka łazi po hali i sie łania po działach obijając sie.A gdy zobaczy panią Kaśkę to wnet sie nie zabije tak ucieka aby sie skryć.No i jeszcze została wybrana do rady pracowniczej śmiech na sali.Ale jak wiadomo w komisji była osoba protegowana która ją wybrała.Wstyd dla zmiany RED i jej pracowników że ktoś taki jak ona ma mnie reprezentować>WSTYD I HANBA.Ludziska obudżcie się i nie pozwólcie na to bo to jest karygodne.A w gruncie rzeczy :P to żło trzeba tępić w zarodku i nie pozwolić sobie na takie posunięcia ze strony lidera :D człowieka który ma fałsz za uszami,a tak pięknie potrafi się uśmiechać.Ale to jest uśmiech który może mu szybko z ust zginąć.Jak sie przełóżeni dowiedza jaka prawda na tej zmianie
Zastosowana autokorekta