Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Specjalista urolog

~Asia niezalogowany
23 sierpnia 2011r. o 13:18
Ponawiam w/w pytanie, czy do doktora Ambrożuka trzeba wcześniej się zapisać, czy nie? :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~A niezalogowany
2 września 2011r. o 8:59
Witam,
poszukuję urologa, został mi polecony urolog wojskowy, ze szpitala wojskowego, czy to ten, który przyjmuje w Provicie? jęsli ktoś miał z nim kontakt jest zadowolony?
~ niezalogowany
2 września 2011r. o 16:19
~Asia napisał(a): Ponawiam w/w pytanie, czy do doktora Ambrożuka trzeba wcześniej się zapisać, czy nie? :|

Hey, nie musisz się rejestrować, przyjmuje według kolejki, dlatego najlepiej wybrać się do niego wcześniej niż o 12 i zająć sobie miejsce :)
9679
#ocean nieaktywny
22 września 2012r. o 19:01
witam,
mam problem. otóż mój 19 letni chlopak ma problemy z częściową stulejką lub za krótkim wędzidełkiem. wie ktoś gdzie w najbliższej można załatwić to prywatnie? mój facet nie ma stałej pracy, jest studentem a nie chce mieszać w to rodziców ponieważ żyje z nimi w ciągłym konflikcie. z tego powodu nie chcemy zabiegu na nfz bo musiałby wziąć od ojca książeczke ubezpieczeniową..
~a psik niezalogowany
22 września 2012r. o 20:28
ocean napisał(a): witam,
mam problem. otóż mój 19 letni chlopak ma problemy z częściową stulejką lub za krótkim wędzidełkiem. wie ktoś gdzie w najbliższej można załatwić to prywatnie? mój facet nie ma stałej pracy, jest studentem a nie chce mieszać w to rodziców ponieważ żyje z nimi w ciągłym konflikcie. z tego powodu nie chcemy zabiegu na nfz bo musiałby wziąć od ojca książeczke ubezpieczeniową..
Polecam cofnac sie do 1 str ony tego tematu o dr.Ambrozuku z Legnicy, w Legnicy rowniez prywatnie w dawnej spoldzielni Vita przyjmuje dr.Kolaczyk (drogo 2 lata temu byla 100 ), ale jak trzeba wykonac jakis zabieg to bierze do swojej prywatnej kliniki weWrocku i tu jak przepisy NFZ pozwalaja to robimna kase.Ale kiedys byla dosc dluga kolejka bo klinika mala.
~ niezalogowany
22 września 2012r. o 20:38
polecam doktora Gede w Jeleniej Górze przyjmue w Karkonoskim Centrum medycznym koszt 90 zł
9679
#ocean nieaktywny
25 września 2012r. o 15:30
thx , zadzwonimy do dr ambrożuka, zobaczymy co nam powie... :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK