Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~ja to ja niezalogowany
1 lipca 2014r. o 21:53
~mieszkanka napisał(a): Kochani wszystcy macie racje :D .A co powiecie na inwestycje w ALEJI GWIAZD ?? ?? ?? ?? chodniczki sie robi a wiekszasc mieszkancow do swoich posesji dojezdza sredniowiecznymi dziurawymi drogami ,czyz to nie jest parodia ?? ?? ?? ?? Panie wojcie a co zreszta mieszkancow, ktorzy nie mieszkaja w centrum ?? ?? ?? ?? RESZTA ,TO PEWNIE GORSZA KATEGORIA !! !! !! Jest akcja 0 tolerancji ,wiec proponuje aby zrobic jesienna akcje 0 glosow!!!!!,Ja swoj oddam na byle kogo, tylko nie na obecnego Cara !! !! !! Pozdrawiam

A ja nie chcialabym zeby w gminie rzadzil BYLE KTO, ale skoro tobie z tym dobrze moze bedziesz miala cos chciala. I potem byle co (co wybralas) bedziesz krytykowala. Ot co.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~haha niezalogowany
1 lipca 2014r. o 22:11
Wole mieszkać tu gdzie teraz. Chociaż wiem ze w mojej okolicy przez dlugi czas nic die nie zmieni. Bo jakie inwestycje sa robione od basenu w strone borowek. Drogi polne i dziurawe, lampy raz sie świecą a raz nie. Wszelkie pisma do gminy od odrzucane przez pana zastępcę, ktory jako pierwszy sprawdza poczte. Z tej strony jest male poparcie dla obecnego wojta i pewnie dlatego tak sie dzieje
~lukator niezalogowany
2 lipca 2014r. o 9:00
el coś tam: ja i tak swoje wiem i zapewniam że literatura nie jest mi obca w przeciwieństwie do ciebie, ponieważ widać że czytasz jedynie słowniki i starasz się błyszczeć słownictwem nie mając bladego pojęcia o jego użyciu
~kokoszka niezalogowany
2 lipca 2014r. o 9:07
poprostu ta cala gmina to jedno wielkie dziadostwo!!!!!!!Ryba psuje sie od glowy :>
~el coś tam ( niech ci będzie) niezalogowany
2 lipca 2014r. o 17:07
~lukator napisał(a): el coś tam: ja i tak swoje wiem i zapewniam że literatura nie jest mi obca w przeciwieństwie do ciebie, ponieważ widać że czytasz jedynie słowniki i starasz się błyszczeć słownictwem nie mając bladego pojęcia o jego użyciu

O! Zapewniasz mnie. Świadczy to, zatem, o czymś odwrotnym. Jestem pewien teraz, że literatura kojarzy ci się tylko z "harlekinami", bo tam też ignorują zasady interpunkcji. A tak, na marginesie, jak to zrobiłeś , że słowo "lukator" udało ci się napisać przez "u" ?
~grazia niezalogowany
3 lipca 2014r. o 11:37
co ,bedzie ,to bedzie ;( .ale mamy wszystcy na to wplyw i trzeba o tym pamietac !! !! !!
~lukator niezalogowany
3 lipca 2014r. o 14:07
el coś tam: "harlekiny" powiadasz, cóż, jak to mówią: sądzę Ciebie według siebie...
przez "u" ponieważ znam zasady ortografii i nie muszę wszystkiego sprawdzać w słownikach.
Twoja złośliwość jest wyznacznikiem Twojej frustracji i celnego trafienia w czuły punkt (słowniki). Dowartościowujesz się w ten sposób, ukrywając kompleksy związane z niespełnionymi marzeniami o solidnym wykształceniu, którego Ci brak. Dlatego imponują Ci miernoty i łykasz, powiem kolokwialnie, jak młody pelikan wszystko co te miernoty wyprodukują.
~ŁYSY niezalogowany
7 lipca 2014r. o 17:01
TERAZ SIE ROBI CHODNIKI NA ALEJI GWIAZD GROMADKI ORAZ BASEN I PARK JURAJSKI ŻYCIE NASZEGO WÓJTA TO JEST I NIC WIECEJ NIE WIDZI
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza