Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie najtaniej zapłacę za OC

5799
CZARNULA83
5 stycznia 2011r. o 12:38
Chyba dlatego masz najtaniej bo masz "zniszki " :P :P zazwyczaj ubezpieczalnie stosują zniżki :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~;) niezalogowany
5 stycznia 2011r. o 13:43
LINKA napisał(a): właśnie mąż jest współwłaścicielem mojego auta i spowodował kolizje w sierpniu a dwa auta mamy w hdi poszłam do nich i jak mi dowalili składkę to musiałabym zapłacić 100% więcej niż w zeszłym roku dlatego szukam innej firmy.troszkę dzięki wam się zorientowałam i najlepiej wychodzi AVIVA i MTU,ale ubezpieczenie mam do końca m-ca więc jeszcze się rozejrzę.DZIĘKUJĘ ZA POMOC i jeszcze jedno pytanko-gdzie polecacie przegląd? :*

dziwne, ze ci nikt tego nie powiedzial, ja rowniez mam 2 auta i jedno ubezpieczone w HDI a 2 w AVIVIE wlasnie ze wzgledu na to jakby jedno bralo udzial w wypadku, juz miedzy tymi 2 autami jest roznica jesli chodzi o ubezp. ok 100zl. Natomiast normalne, ze jak auto ulegnie kolizji to w kazdym ubezp ci podniosa skladke, a tobie podniesli wiecej, poniewaz automatycznie na 2 auta ;)
~Czarny kot zwany PitBull niezalogowany
29 marca 2011r. o 9:37
Najtańszy ubezpieczyciel ale jeśli chodzi o MOTOCYKL dla osoby ponizej 25 lat, bez zniżek, ale niestety ta osoba musi byc właścicielem.I nie polecajacie tanich jesli chodzi o ubezpieczenie samochodu, w przypadku motoru jest inaczej więc prosze ludzi zorientowanych o wmiarę szybką odpowiedź.
4106
#igrek nieaktywny
29 marca 2011r. o 9:43
~Czarny kot zwany PitBull napisał(a): Najtańszy ubezpieczyciel ale jeśli chodzi o MOTOCYKL
Podejrzewam, że tu najtaniej będzie w PZU. Przerabiałem to 2 lata temu.

Dopisane 29.03.2011r. o godz. 09:43:

spróbuj dowiedzieć się na telefon 601526566 :)
87
#assassin nieaktywny
29 marca 2011r. o 10:52
PZU to porażka. Takie moje zdanie. Allianz Direct, Link4 lub Aviva
613
Drill
29 marca 2011r. o 11:00
Ja przerabiałem to co roku :P

Więc tak :

najtańszym - dosłownie najtańszym ubezpieczeniem na rynku - jest mbank 410-430zł rocznie przy 2.0 turbodieselku (żniżki 60% + współwłaściciel poniżej 25 roku życia ( dla mnie 410 (23 lata) siostra 430zł (20lat)

wiec bezkonkurencyjne - szczególnie iż w Bolesławcu u pośredników jest prawie 2 razy drożej niż w mbanku

a motocykl - to tylko w PZU :P (90zł za cały rok , gdzie najtaniej w innych firmach - 200zł)

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
~ niezalogowany
29 marca 2011r. o 11:00
assassin napisał(a): PZU to porażka. Takie moje zdanie. Allianz Direct, Link4 lub Aviva

Skoro najlepsze to sądze ze orientujesz sie jesli chodiz o motory, bo tego dotyczy temat.Wiec jak wygladają przybliżone ceny?
~Czarny kot zwany PitBull niezalogowany
29 marca 2011r. o 11:09
Do tej pory to padła jedna sesnowana odpowiedź.Nie interesuja mnie ubezpieczenia samochodów.Mam samochód ubezpieczony w jednej firmie, jestem tam wspołwłaścicielem i w tamtej firmie zawołali odemnie 700 zł za ubezpieczenie motoru, bo na motor mam być WŁAŚCICIELEM, wiec szukam innej firmy która nie bedzie ze mnie ździerać.Jest to dla mnie troche pilne bo jednak sezon sie zaczął a ja nie moge skożystac z uroków pięnej pogody z racji braku ubezpieczenia.;]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza