~Czarny kot zwany PitBull napisał(a): Do tej pory to padła jedna sesnowana odpowiedź.Nie interesuja mnie ubezpieczenia samochodów.Mam samochód ubezpieczony w jednej firmie, jestem tam wspołwłaścicielem i w tamtej firmie zawołali odemnie 700 zł za ubezpieczenie motoru, bo na motor mam być WŁAŚCICIELEM, wiec szukam innej firmy która nie bedzie ze mnie ździerać.Jest to dla mnie troche pilne bo jednak sezon sie zaczął a ja nie moge skożystac z uroków pięnej pogody z racji braku ubezpieczenia.;]
Exeq napisał(a): Mi najtaniej z Avivie wyliczyli OC z tym ze nie mam zadnych znizek... Jezeli ktos ma jakies znizki to moze z czegos innego cos ciekawego bedzieracja ale znalazłem coś internetowego dla młodych kierowców,nie korzystałem z tego https://www.youcandrive.pl/
assassin napisał(a): PZU to porażka. Takie moje zdanie. Allianz Direct, Link4 lub Avivamówimy o motorze. zapłaciłem w tym roku 55 zł (za cały rok) gdzie znajdziesz taniej :] w link czy aviva :|
~Czarny kot zwany PitBull napisał(a): Do tej pory to padła jedna sesnowana odpowiedź.... i zapewne moja :D dzwoniłeś ? ile wyliczyli ?
~ napisał(a): To rusz cztery litery i sobie sam znajdź, a anie szukasz aż ktoś cię za raczke poprowadzi