ja ostatnio szukałem polisy dla siebie,zadnych zwyżek za wiek,ale tez żadnych zniżek za bezszkodowa jazdę,poza tym pojemnośc do 2000ccm,i wszelkie PZU nie schodziły z pułapu 2500-3000 zł,poszedłem do biura gdzie pan ma wiele wiele firm i najtaniej wyszło cos ok.1100zł w jakims wynalazku pt.TUW czy innym tego typu.
Sprawdzałem kiedys na stronie na jakims rankomacie,to za poj.1600,za brak zniżek i jedna kolizję w minionym roku,za auto 20 letnie parkowane pod chmurką wyliczyli mi np.w Liberty Direct cos ponad 3 tys,PZU podobnie:)
Pierwsza kwestia to dokładnie sprawdzac,a druga że ta sama polisa u tego samego ubezpieczyciela,ale kupiona przez neta może byc tansza niz spisana w jakims biurze.
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
A ja przez neta trafiłem pare dni temu OC + NNW za rok 417pln 2002r 1700cm w Liberty Direct. Za darmo mamy co zrobimy sami hehhe trzeba troszkę pogrzebać po stronach firm, pobawić się ich kalkulatorami i napewno coś zawsze się trafi.
Pozdrawiam
Większość kalkulatorów ubezpieczeniowych na stronach internetowych nie uwzględniają wszystkich zniżek, jakie może przyznać agent. Oczywiście, że można grzebać w internecie - po to właśnie to jest.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.