Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie najtaniej zapłacę za OC

4718
#MARIOVIRUS nieaktywny
4 stycznia 2011r. o 21:34
W grudniu kupowałem ubezpieczenie do nowego nabytku z 81 roku i 2l silniku diesla dodatkowo wzwyzka za wiek to najtaniej wyszło mi w axa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
4 stycznia 2011r. o 21:46
MARIO JAK COS FAJNEGO TO ZAPRASZAM NA FINAŁ wośp W RYNEK:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
4 stycznia 2011r. o 23:12
a patrzyles/as w HDI asekuracja ?? albo w avivie, tylko bys musial zadzwonic na infolinie, bo wtedy wyjdzie ci mniej nawet o 100zl, a z nimi wogole mozna zawsze ponegocjowac ;) ja tak zrobilam i nie zaluje ;)
5007
#LINKA nieaktywny
4 stycznia 2011r. o 23:34
właśnie mąż jest współwłaścicielem mojego auta i spowodował kolizje w sierpniu a dwa auta mamy w hdi poszłam do nich i jak mi dowalili składkę to musiałabym zapłacić 100% więcej niż w zeszłym roku dlatego szukam innej firmy.troszkę dzięki wam się zorientowałam i najlepiej wychodzi AVIVA i MTU,ale ubezpieczenie mam do końca m-ca więc jeszcze się rozejrzę.DZIĘKUJĘ ZA POMOC i jeszcze jedno pytanko-gdzie polecacie przegląd? :*
2820
#k1p nieaktywny
4 stycznia 2011r. o 23:45
Niestety, gdy masz dwa auta ubezpieczone w tej samej firmie i gdy jednym z nich spowodujesz kolizję, musisz się liczyć z utratą zniżek na obydwa :-(
Cyrk jest dopiero wtedy, gdy dwa auta, które posiadacie ulegną uszkodzeniu w jednej kolizji. Wtedy nie należy się żadne odszkodowanie.
Co do przeglądów, to jeśli masz autko sprawne, to w każdym punkcie jest tak samo miło i przyjemnie. Ja lubię robić przeglądy w Bertmanie, ponieważ p. Andrzej sprawdza samochód bardzo dokładnie. Jeśli coś nie gra, od razu o tym wspomina. Nawet gdy usterka nie przeszkadza w zaliczeniu przeglądu, wiesz czym jeździsz.

Dopisane 04.01.2011r. o godz. 23:45:

hemi napisał(a): MARIO JAK COS FAJNEGO TO ZAPRASZAM NA FINAŁ wośp W RYNEK:)

Takie stare ma być fajne??
No co Ty??
:>
~@ niezalogowany
5 stycznia 2011r. o 0:03
axa jest ok a kalkulator na stronie..
5799
CZARNULA83
5 stycznia 2011r. o 12:27
AXA :) Dodatkowo można ubezpieczyć szyby ;) i od kradzieży ;) i nie trzeba brać AC :P
Ja już skorzystałam z ubezpieczenia szyby :) tak mnie lubią :]
~ niezalogowany
5 stycznia 2011r. o 12:35
Ja ubezpieczam w liberty direct, wpłacam przelewem i z tego co wszędzie sprawdzałem to maja najtaniej(przy penych zniszkach) ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza