Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~fred niezalogowany
2 lutego 2011r. o 2:06
Mozecie mi prosze powiedziec na jakiej ulicy jest to "schronisko"??
www.dajmudom.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ziemianka niezalogowany
2 lutego 2011r. o 10:17
Pseudo schronisko znajduje sie na ulicy Piastow dokladnie w Zielen Plan jest to z tylu szpitala dla wariatow za starym szanghajem w prawo .jest mnostwo kochanych psiakow .Jest tam wolontariuszka ania przesympatyczna osoba ,jesli ktos sie zdecyduje na psiaka to szczegolowo opowie o danym psiaku poniewaz spedza z nimi duzo swojego czasu i zna je dobrze .psiaki sa wspaniale ,wzielabym jeszcze ze 2 male ale moje finanse juz nie wydola .a to ze ktos mieszka w bloku ,to nie zadne tlumaczenie .albo chce sie miec psa albo nie .moje mieszkanie ma49 m.i miescimy sie bez problemu w 5 osob i kilka czworonogow .nikt nikomu nie dokucza i jest super .
~ana niezalogowany
2 lutego 2011r. o 12:30
Z.plan jest przenoszony na ul. Kościuszki . . ,dość daleko . jest tam też nowe miejsce dla psiaków . Obecnie na ul Piastów jest jeszce reszta piesków . , w tym dwa szczeniaczk i - Tosia i Lusia .. :) .. Podaję swój tel . W razie pytań proszę dzwonić . O69 160 142 26 . lub 75-732-24-76. .......
4558
#Kasienkax33 nieaktywny
2 lutego 2011r. o 15:07
o to pani zaadoptowała Cerbera ?
naprawdę warto adoptować psy!
One dają tak wiele a nie potrzebują dużo - tylko swojego człowieka..
~ niezalogowany
2 lutego 2011r. o 16:40
Kasienkax33 napisał(a): o to pani zaadoptowała Cerbera ?
naprawdę warto adoptować psy!
One dają tak wiele a nie potrzebują dużo - tylko swojego człowieka..
[ /c]

Tak Cerberek jest ze mna teraz na delegacji w niemczech .troche mu sie przytylo .wieczorem wskakuje do mojego lozka musze go poczochrac za uszami polezy tak z 15 20 minut ,sprawdza czy spie i kladzie sie zaraz przy samym lozku i pilnuje .nie radze wtedy nikomu wchodzic do pokoju bo sie jezy warczyi pokazuje zeby .to moj aniol stroz .jest kochany.Tosia ta mala sunia z bunkru tez juz sie zaaklimatyzowala u mnie spi razem z klusiom ktora przygarnelam jako pierwsza .moje psiaki sa wspaniale i szczesliwe :) !! :*
4558
#Kasienkax33 nieaktywny
2 lutego 2011r. o 18:53
Cerber jest boski ( ale nigdy nie odważyłam się go pogłaskać bo on nie lubi dzieci) ;)
Moje psiaki z zieleń plan też są szczęśliwe ;) ( wzięłam 3 lata temu).
Te psy są takie wierne ... ;)
5718
#dorciabol nieaktywny
3 lutego 2011r. o 21:01
Lusia - Pucia już nie marznie w zimnym kojcu - ma domek :) Siostrzyczka za nią bardzo tęskni - może i ona domek znajdzie.
My nie prosimy o pieniądze - prosimy - dla naszych psiaków o malutki kawałeczek miejsca w dobrych sercach i domach.

4558
#Kasienkax33 nieaktywny
3 lutego 2011r. o 21:01
Ze szczeniaczków już tylko Tosia została, ;)
Adoptujcie pieski - naprawdę warto!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza