jakim cudem mogłam do Pani dzwonić , skoro nawet nie mam pani telefonu . i niełatwo go zdobyc .
Nie wydaje mi się , abym siała propagandę.
czy zostały podpisane Umowy adopcyjne dwustronne - . np. , a paragraf 11 . - ma go pani .
Widzę ,że się ktoś troszczy o moje zdrowie .
Może nazwę tez znacie/ /
Ktoś już pisał ,ze nie mam samochodu i prawo jazdy - niestety błedne info - prawojazdy mam od dawna - zaraz będzie pewnie odpowiedni tekst w stylu anonimów.
Dzwoniłam ja, bo nie pozwolę aby publicznie mnie obrażano i oczerniano. Ktoś kto wprowadza zamęt jest doskonale zorientowany w pewnych sprawach..... ciekawe. Nie mam tylko pojęcia jakie są jego S intencje....
Dołożę wszelkich starań, aby sprawę raz i na zawsze wyjaśnić.
https://www.secureconnect.at/4pfoten.at/petition/100617/index.php. petycja .
Tu raczej mnie się obraża - cały czas :> .
Już pisała m,ze tekst wkleił a osoba o nicku meduza.- to nie tajemnica .
jak wiadomo - to nie mój nick .
To jest tekst autorstwa Anieli R. z Fundzcji ARKA - i nie mnie go osądzać ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.