Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ginekolog w Bolesławcu

~Ala niezalogowany
5 stycznia 2008r. o 21:25
~MAMA napisał(a): dopłać 20zł i NIE IDŹ DO TEGO LEKARZA,ja mam złe osobiste doświadczenia zanim zaszłam w ciążę

ale o którym teraz mowa, o tym z wrocławia?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama niezalogowany
6 stycznia 2008r. o 12:20
tak, warto zapłacić więcej i udac się np. do przychodni MEDICONCEPT we Wrocławiu
szczerze polecam

tel./fax (71) 339 90 36
www.mediconcept.pl

ps. zresztą pracuje tam też pani z Bolesławca, sporo dziewczyn od nas jedzie tam właśnie jak już nie ma ratunku u nas [ np, zagro zona ciąża lub "bezpłodnośc"] , awarto pomyśleć wcześniej o dobnrej opiece, ja zamieniłam dr Z. na Mediconcept i nigdy już nie popełnię błędu pójścia tu do lekarza po tym co się dowiedziałam ... szrsza opowieść , NAJWAŻNIEJSZE -wszytskim zatroskanym paniom z problemami polecam dopłacić parę złotych i mieć NAJLEPSZĄ FACHOWĄ OPEIKĘ JAKĄ ZNAM
~aga niezalogowany
8 stycznia 2008r. o 19:31
czy to prawda że dr. Kukuła pracuje teraz w szpitalu w bolesławcu?
~magdalunia niezalogowany
8 stycznia 2008r. o 23:59
nie doktor Kukuła już od stycznia nie ma dyżurów w Bolesławcu,pracuje jednak w Lubaniu
~~margo niezalogowany
9 stycznia 2008r. o 13:05
Mam dwóch synów 19 i 8 lat.Obie ciąże prowadził mi lekarz z Bolesławca o którym opinie były podzielone.Byłam czujna na kazdej wizycie,bo zawsze przecież mogłabym skorzystać z konsultacji.Nie miałam potrzeby,uprzedził mnie,że dzieci będą duże,że pępowina jest zadługa i parę innych uwag.Drugi poród był rodzinny więc sam wszystko ustali i nawet zadzwonił osobiście po męża.Był oczywiście przy porodach,nawet zwrócił uwagę położnej o pomyłce której się dopóściła podczas badania zaraz po przyjęciu na oddział.Druga ciąża i poród nie były łatwe ze względu na mój wiek.Muszę nadmienić,że przy drugiej ciąży poszłam najpierw do p.dr.Sz która nie stwierdziła ciąży na 3 wizytach w ciągu 2 miesięcy.Poszłam wtedy do mojego lekarza,który na pierwszej wizycie powiedział "piękna ciąża ,12 tydzień".Uważam,że każda kobieta jest inna,każda ciąża też i oczywiście lekarz.To do nas należy wybór lekarza i zaufanie jakie mu zaoferujemy.
~mama dwójki dzieci niezalogowany
14 stycznia 2008r. o 18:16
~mama bez etatu napisał(a): Bardzo współczuję Pani,której niunia ma uszkodzony bark....ale wiem,że takie coś się może przydarzyć każdej rodzącej kobiecie.Nie można osądzać całego oddziału po kilku takich wydarzeniach(bardzo przykrych dla zainteresowanych)Takie lub jeszcze inne,jeszcze bardziej straszne historie są na wielu oddziałach położniczych w Polsce!Czytacie pewnie fora dla przyszłych i obecnych mam,tam poruszane są różne problemy i tragedie!Żal mi każdego maleństwa,które musi cierpieć i to niepotrzebnie!Nie chcę bronić bolesławieckiej porodówki,ale rodziłam tam AŻ 2 razy i naprawdę nie narzekam a moge nawet śmiało napisać,że jestem bardzo zadowolona a wiem co piszę bo moje dzieci rodziły sie "droga naturalną"a ważyły każde grubo ponad 4 kilo!Lekarz to też człowiek......i ma prawo do pomyłki!Wiem,że to zadne pocieszenia dla rodzica,który ma chore dziecko i to chore z winy lekarza!Trzeba nauczyc sie wybaczać i żyć dalej!Ogólnie polecam "naszą"porodówkę"jest oki!

Wiem ,że autorka tego listu zapewne nie miała złych intencji, ale gdy przeczytałam, iż "trzeba się nauczyć wybaczać i żyć dalej" to, aż mną zatrzęsło! Moim zdaniem ktoś kto tego nie przeszedł nie ma prawa wypowiadać się w ten sposób! Moje dziecko również choruje tylko w wyniku błędnej decyzji lekarza, dla mnie to największa tragedia życia. Dzieci są dla mnie wszystkim,a lekarze odebrali mnie i mojej rodzinie szanse na normalne życie...Codzienne trudne i długo trwające ćwiczenia, wizyty u różnych specjalistów to codzienność mojego maluszka.Ktoś kto tego nie przeżył nie ma o tym pojęcia...Nie mówię, że nie wybaczyłam, tylko, że Pani ta nie ma pojęcia co znaczy żyć wiedząc,że dziecko nigdy nie będzie miało normalnego dzieciństwa i życia, gdyż lekarze doszli do wniosku ,iż ponieważ pierwsze dziecko urodziłam siłami natury, to drugie mimo komplikacji też urodzę.Gdyby to napisała kobieta , która przeszła to co my pewnie bym nie zareagowała.Jednak myślę, że taka osoba, by tego nie napisała - ja po prostu staram się nie myśleć o tym co zrobiono mojej rodzinie... Pogodziłam się z tym,że mam chore dziecko, choć ciągle serce mi pęka, gdy patrzę na beztroskie dzieciństwo zdrowych dzieci.
Ja również nie polecam dr Ch.
~ewa_adu niezalogowany
15 stycznia 2008r. o 21:54
Widzę że dłuższy czas mnie nie było i ostra dyskusja nawiązała się wokół mojej Juleczki :)
Heh..na temat bolesławieckiego szpitala nie chcę się już wypowiadać bo to nie ma sensu. BYło minęło.
Dokładnie tydzień temu urodziłam synka. W szpitalu w Lubaniu.
Tam lekarze w porę dokonali cesarskiego cięcia i nie wyobrażacie sobie mojego szczęscia, kiedy pani dr powiedziała że Kuba jest całkowicie zdrowy. A ja tak się bałam.... Gdy to usłyszałam, to na stole operacyjnym rozryczałam się jak głupia :>
Jedni mówią tak , inni inaczej... Ja jestem wdzięczna Bogu że trafiłam na wspaniałego lekarza i synek będzie miał normalne dzieciństwo.
~ewa_adu niezalogowany
15 stycznia 2008r. o 21:55
~Ewa napisał(a): Ja polecam doktora Kukułę.Prowadził moje dwie ciąże i bez problemów,w miłej atmosferze urodziłam w Lubaniu dwoje zdrowych dzieci.Jest dobrym ginekologiem i wspaniałym człowiekiem.

Popieram !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza