Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
15 listopada 2012r. o 19:36
Ma ktoś na zbyciu blat kuchenny kolor biały z szarymi prążkami cos jak marmurek Potrzebuję 80cm.Oczywiście za jakiś wymiennik
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 listopada 2012r. o 20:32
Mam lodówke LG do odania na chodzie .Za darmo .Oglaszałem sie juz ale dzwonili rozni ludzie i potem cisza .Niechce za nia nic tylko odac by ktos mial z niej pozytek jeszcze moze do chlodzenia piwa lub trzymania jakis innych produktów .
Chetnego prosze o informacja 601487132
~ niezalogowany
15 listopada 2012r. o 20:53
~ napisał(a): Mam lodówke LG do odania na chodzie .Za darmo .Oglaszałem sie juz ale dzwonili rozni ludzie i potem cisza .Niechce za nia nic tylko odac by ktos mial z niej pozytek jeszcze moze do chlodzenia piwa lub trzymania jakis innych produktów .
Chetnego prosze o informacja 601487132
.Jak wysoka jest ta lodówka.
~ niezalogowany
15 listopada 2012r. o 20:55
Poszukuję, przyjmę wentylator do karty graficznej
GeForce Galaxy 7300 GT
, lub taką samą kartę, sprawną:)

Tel. 603 981 192
~pc niezalogowany
15 listopada 2012r. o 21:37
poszukuje dysku twardego do stacjonarnego komputera oraz pamiec ram
[email protected]
~pralka polar niezalogowany
15 listopada 2012r. o 21:41
Oddam za słodycze pralke polar najlepiej na czesci
~Meg niezalogowany
16 listopada 2012r. o 0:25
Przyjmę :
1. Dvd sprawne, z pilotem, czytające płyty CD i DVD.
2. Telefon sprawny, niekoniecznie stary złom.
3. Ładowarkę do nokii z grubym wejściem.
~Iza niezalogowany
16 listopada 2012r. o 8:09
~Iza napisał(a): Oddam chłopięcą kurtkę skórzaną na 128 cm,ocieplana za kawę Nescafe Green Blend.

Kontakt-511463551[img=1352899864_c0evpa0.jpg][img=1352899912_okin0xz.jpg]

NIEAKTUALNE
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza