Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 9:31
przyjmę czapki zimowe dla chłopca na 5-6 lat.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5865
#gosiabc nieaktywny
16 listopada 2012r. o 9:45
~htk napisał(a): oddam lustro wym 33 szer. wys.80 jak/ obramowanie brązowe/ na zdjęciu za kawę
kontakt [email protected][img=1353052565_4q9x8j8.jpg][img=1353052596_qxtgehh.jpg]

jaka ma być ta kawa? wysłałam maila z pytaniem ;)
8403
#bum nieaktywny
16 listopada 2012r. o 9:46
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Meg napisał(a): Przyjmę :
1. Dvd sprawne, z pilotem, czytające płyty CD i DVD.
2. Telefon sprawny, niekoniecznie stary złom.
3. Ładowarkę do nokii z grubym wejściem.

mam tel domowy bezprzewodowy rok uzywany a nowy kupiony byl tu fotki jak by zainteresowal[img=1353054027_6wlod9c.jpg]
[img=1353054150_7zr2yl9.jpg]

co wzamian za telefon
~do karolina niezalogowany
16 listopada 2012r. o 9:50
jaki rozmiar tych spodni? prosze wysłać emaila [email protected]
~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 10:07
gosiabc napisał(a):
~htk napisał(a): oddam lustro wym 33 szer. wys.80 jak/ obramowanie brązowe/ na zdjęciu za kawę
kontakt [email protected][img=1353052565_4q9x8j8.jpg][img=1353052596_qxtgehh.jpg]

jaka ma być ta kawa? wysłałam maila z pytaniem ;)

ODPISAŁAM NA MEILA
~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 10:25

mam tel domowy bezprzewodowy rok uzywany a nowy kupiony byl tu fotki jak by zainteresowal[img=1353054027_6wlod9c.jpg]
co wzamian za telefon

slodycze o wartosci 40zl badz gotowka obojetnie
1
emem
16 listopada 2012r. o 10:48
Informacja dla uczestnikow dyskusji w tym watku: dzisiaj (piatek) w godzinach po poludniowych watek zostanie przeniesiony na stala pozycje w bloku tematow dot. ogloszen.

Pozdr,
emem

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 11:09
jak było ciepło to trzeba było zapierdzielać na droge K-94 koło Wykrot naprzeciw cegielni masz plantację dzikiej róży z której nikt nie korzysta....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza