~martyna napisał(a):gosiabc napisał(a): Oddam za słodkości (lub równowartość 10,00 zł) zestaw 5-ciu książek "Mały chłopiec)[img=1354480050_ehrqsvz.jpg]
Czy te książeczki jeszcze aktualne proszę o jakiś kontakt. JESTEM ZAINTERESOWANA mój nr 663329064
mumiaa napisał(a): To forum jest jak "Moda na sukces" przez 10 stron albo i lepiej ciągle to samo!
Ludzie można powtórzyć swoje ogłoszenie raz,drugi,trzeci! Ale bez przesady,jesli nikt tego nie kupił oglądając ogłoszenie 3 razy,to napewno nie kupi.Więc może lepiej oddać to potrzebującym,nie trzeba daleko szukać,wystarczy się rozejrzeć po sąsiadach albo rodzinie! Komuś się przyda a zapłata będzie np.uśmiech!
No to tyle!
A teraz lawina komentarzy,że nie mam racji!
kto pierwszy?
~ napisał(a):mumiaa napisał(a): To forum jest jak "Moda na sukces" przez 10 stron albo i lepiej ciągle to samo!
Ludzie można powtórzyć swoje ogłoszenie raz,drugi,trzeci! Ale bez przesady,jesli nikt tego nie kupił oglądając ogłoszenie 3 razy,to napewno nie kupi.Więc może lepiej oddać to potrzebującym,nie trzeba daleko szukać,wystarczy się rozejrzeć po sąsiadach albo rodzinie! Komuś się przyda a zapłata będzie np.uśmiech!
No to tyle!
kto pierwszy?
A masz RACJE :) też tak uważam. to forum to takie śmietnisko
mumiaa napisał(a): To forum jest jak "Moda na sukces" przez 10 stron albo i lepiej ciągle to samo!
No to tyle!
kto pierwszy?