Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~Darcia niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 19:42
~Kosmetyczka napisał(a): Oddam bardzo dużo nowych Oryginalnych perfumek firmy Avon :) Mogą być jako prezent Świąteczny ! Perfumki Tylko damskie! Każda 20 zł lub karta Play o takiej wartości !

- Pur Blanca Biała 2 sztuki
- Pur Blanca Biała
- Perceive niebieska
- Perceive zielona
- Celebre
- Red Dress
- Miami Party
-Ballour Beauty (nowosc)

Dodatkowo oddam takie rzeczy jak żele pod prysznic, perełki brązujące balsamy do ust, maseczki do twarzy wszystko nowe ! Smakołyki do dogadania ! Polecam !

Można kontakt ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 20:39
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Dawid napisał(a): Posiadam takie rzeczy jak :

-ładowarka (Nokia) Orginalna,
-słuchawki do Samsunga orginalne,
-panel do Sony Ericsson W300i orginalny,
-kabel USB Sony Ericsson,

Każdą z tych rzeczy oddam po 5zł

A wszystko pod numerem 665-171-169 Nie odpowiadam na SMS
Ładowarka:[img=1355660389_y1z1scz.jpg]Słuchawki: [img=1355660446_3ziywm9.jpg]Panel: [img=1355660491_9ja8m6n.jpg]Kabel USB: [img=1355660543_xhldrle.jpg]

~ niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 20:40
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Dawid napisał(a): Mam do sprzedania aparat marki Benq bardzo tanio a to pod numerem 665-171-169 Nie odpowiadam na SMS [img=1355669685_ht3xcwn.jpg]
~Telefon niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 21:45
witam poszukuje telefonu byle co oby dzwonilo i pisało wymienniki do uzgodnienia:-)
~ niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 22:01
marceli napisał(a):
~ania2426 napisał(a):
~ja napisał(a): oddam łyżwy mam 2 pary białe i czarne

a jaki rozmiar?

38[img=1355759254_y854det.jpg]
A TE łyżwy regulowane czy nie??
~dana niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 22:18
ODAM ZA SŁODKOSCI WARTOSCI 50 ZŁ NASZYJNIK 509680120[img=1355779104_f2kwu0x.jpg]
~do Julia niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 22:22
~Julia napisał(a): Oddam za czekolade milke białą i jakieś chrupki na mleko sanki jak na zdjeciu w stanie bardzo dobrym wrecz idealnym :)[img=1355693871_e5dljbv.jpg]

Pani Julio, Umawiałyśmy się dzisiaj na odbiór sanek, ale nie mogę się z Panią skontaktować.
Dzwoniłam na podany przez Panią numer, ale powiedziano mi, że pomyłka. Byłam pod podanym adresem, ale nikt nie otwierał mimo, że się świeciło światło w domu.
Pisałam tez na GG.
~Julia niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 22:27
witam ! Byc moze podałam przez przypadek zły numer telefonu a co do nie otwierania jak jestem na górze to nic nie słychac kto puka. Dzisiaj kobieta zadzwoniła i zabrała saneczki myslałam ze to Pani ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza