Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ja niezalogowany
25 lutego 2013r. o 10:56
~Ania81 napisał(a): [img=1361616239_xfshoa4.jpg]

prosze o podanie nr kontaktowego lub kontakt [email protected]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Monika niezalogowany
25 lutego 2013r. o 10:58
Przyjmę lub odkupię śpiochy lub pajacyki dla dziewczynki w rozmiarze 74. tel. 669 510 160
9880
#she89 nieaktywny
25 lutego 2013r. o 11:02
Oddam ciuszki dla chłopczyka, rozm. 74-86, parę koszulek, kurtka gruba zimowa, 3 szt. body, spodnie, rajstopki, całość za czekoladki kinder.

Dopisane 25.02.2013r. o godz. 11:02:

783 691 095
~paulina niezalogowany
25 lutego 2013r. o 12:11
kupie dostawke do wózka tel: 881692516
~ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 12:43
adidas123 napisał(a): sprzedam konsole ps2 slim z kablami i 2 padami PILNE 120zł
Numer tel: 506749956
PILNE SZYBKO

czy oferta nadal aktualna? i w jakim stanie jest konsola?
~ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 13:45
~ napisał(a):
~malenka22 napisał(a):
~ napisał(a):
~mama chłopca:) napisał(a):
~malenka napisał(a): Witam. Pilnie potrzebuje ciuszki dla noworodka dla dziewczynki. Jestem w bardzo trudnej sytuacji i nie stac mnie na zakup nawet kaftanika. Bardzo prosze jezeli ktos ma do oddania to chetnie przyjme. 663129356

Może ktoś ma nie potrzebne już,ja niestety nie ,,, -cytuję posta żeby odświeżyć ,,, ;)
Dzwoniłam do tej pani bo mam do oddania kilka rzeczy po chłopcu ale pani chłopięcymi nie jest zainteresowana.Jestem w szoku.Jak ktoś nie ma nawet na kaftanik to przyjmuje wszystko.Zawsze potem może sobie poprzeglądać.

nie oddZwonillam jeszcze do Pani poniewaz mi braklo srodkow na koncie ale jezeli te ciuszki sa nadal aktualne to w czwartek lub piatek bede w boleslawcu i z checia przyjme nawet po chlopcu

"Nawet" po chłopcu ? Jak dziecko w drodze a ty nie masz co na niego włożyć to powinnaś być wdzięczna że ktoś ci coś oddaje a nie pisać z łaską że nawet po chłopcu przyjmiesz .Sorry ale tak odebrałam twój wpis :/
Jak do tej pory pani w sprawie ciuszków się nie odezwała więc chyba jej nie bardzo zależy.Niestety ale ze stratą dla innych NAPRAWDĘ potrzebujących więcej się nie zaoferuję z pomocą :|
9880
#she89 nieaktywny
25 lutego 2013r. o 14:43
Kupię płytę Chodakowskiej-pilnie! Ćwiczenia Skalpel. 783 691 095
~mama2 niezalogowany
25 lutego 2013r. o 15:12
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~malenka22 napisał(a):
~ napisał(a):
~mama chłopca:) napisał(a):
~malenka napisał(a): Witam. Pilnie potrzebuje ciuszki dla noworodka dla dziewczynki. Jestem w bardzo trudnej sytuacji i nie stac mnie na zakup nawet kaftanika. Bardzo prosze jezeli ktos ma do oddania to chetnie przyjme. 663129356

Może ktoś ma nie potrzebne już,ja niestety nie ,,, -cytuję posta żeby odświeżyć ,,, ;)
Dzwoniłam do tej pani bo mam do oddania kilka rzeczy po chłopcu ale pani chłopięcymi nie jest zainteresowana.Jestem w szoku.Jak ktoś nie ma nawet na kaftanik to przyjmuje wszystko.Zawsze potem może sobie poprzeglądać.

nie oddZwonillam jeszcze do Pani poniewaz mi braklo srodkow na koncie ale jezeli te ciuszki sa nadal aktualne to w czwartek lub piatek bede w boleslawcu i z checia przyjme nawet po chlopcu

"Nawet" po chłopcu ? Jak dziecko w drodze a ty nie masz co na niego włożyć to powinnaś być wdzięczna że ktoś ci coś oddaje a nie pisać z łaską że nawet po chłopcu przyjmiesz .Sorry ale tak odebrałam twój wpis :/
Jak do tej pory pani w sprawie ciuszków się nie odezwała więc chyba jej nie bardzo zależy.Niestety ale ze stratą dla innych NAPRAWDĘ potrzebujących więcej się nie zaoferuję z pomocą :|

wie Pani co jakby mi ktos dal takie komentarze to tez bym juz sie nie odezwala zero zrozumienia dla ubogich ludzi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza