~ napisał(a):~? napisał(a):~Beata napisał(a): Też mogę rozliczyć PITA za 10zł 504 28 27 22 lub [email protected]
Czyli co mi jeszcze potrzeba ,oprócz rozliczenia z pracy ? Chcę rozliczyć dwoje pełnoletnich uczących się dzieci .
PRZYPOMINAM ŻE TEMAT TYCZY SIĘ:
"Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)"
GDZIE JEST MODERATOR
~ napisał(a):~xxx napisał(a): Witam. Do sprzedania mam książki widoczne na zdjęciu. Sporo z nich nigdy nie było uzywane i są jak nowe. W większości są to pozycje bardzo pomagające w przygotowaniu się do matury, ale nie tylko. Zainteresowanych proszę pisać lub dzwonić pod numer 511038137, najlepiej po 15. Ewentualnie gg 37355737. Polecam :)[img=1361132368_rmtvzch.jpg]
:)
~ napisał(a):~ napisał(a):~? napisał(a):~Beata napisał(a): Też mogę rozliczyć PITA za 10zł 504 28 27 22 lub [email protected]
Czyli co mi jeszcze potrzeba ,oprócz rozliczenia z pracy ? Chcę rozliczyć dwoje pełnoletnich uczących się dzieci .
GDZIE JEST MODERATOR
Ale o co chodzi Pani sprzedaje usługę przecież
:>
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~? napisał(a):~Beata napisał(a): Też mogę rozliczyć PITA za 10zł 504 28 27 22 lub [email protected]
GDZIE JEST MODERATOR
Ale o co chodzi Pani sprzedaje usługę przecież
:>
a ja jak próbuje sprzedać usługę to mi temat usuwają twierdzą że to reklama
MalinowaMamba napisał(a):she89 napisał(a): Kupię płytę Chodakowskiej-pilnie! Ćwiczenia Skalpel. 783 691 095