Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ANETKA niezalogowany
26 lutego 2013r. o 15:50
~pinia napisał(a): może ma ktoś dobry depilator damski (z pęsetami) i nie używa go - chętnie zamienię za coś

Witam mam brauna z pęsetkami, jest mi zbędny, z zasilaczem, 100% sprawny

tel. 531131399
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 lutego 2013r. o 15:53
~ANETKA napisał(a):
~pinia napisał(a): może ma ktoś dobry depilator damski (z pęsetami) i nie używa go - chętnie zamienię za coś

tel. 531131399

mam nawet fotke bo kiedys sie tu ogłaszałam

[img=1361890391_srvwuy4.jpg]
~ niezalogowany
26 lutego 2013r. o 16:28
Również mam depilator w pełni sprawny Braun silk epil duo plus mój nr 665 253 444
~ksiązki niezalogowany
26 lutego 2013r. o 17:19
Sprzedam 2 nowe książki za 50zł. zapłaciłam 105 zł.tel.605083104[img=1361895585_5jlnrkn.jpg]
~Nowy plecak niezalogowany
26 lutego 2013r. o 17:24
Sprzedam nowy plecak Claire's z metką kosztował 79,90 zł.proponuje za 50 zł. tel.605083104
~ANETKA niezalogowany
26 lutego 2013r. o 17:56
~ napisał(a):
~ANETKA napisał(a):

tel. 531131399

mam nawet fotke bo kiedys sie tu ogłaszałam

[img=1361890391_srvwuy4.jpg]
~pinia niezalogowany
26 lutego 2013r. o 18:12
~ANETKA napisał(a):
~ napisał(a):
~ANETKA napisał(a):

jestem zainteresowana, co oczekujesz w zamian?
~ niezalogowany
26 lutego 2013r. o 18:30
mała Mi napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~? napisał(a):
~Beata napisał(a): Też mogę rozliczyć PITA za 10zł 504 28 27 22 lub [email protected]

Czyli co mi jeszcze potrzeba ,oprócz rozliczenia z pracy ? Chcę rozliczyć dwoje pełnoletnich uczących się dzieci .

PRZYPOMINAM ŻE TEMAT TYCZY SIĘ:

"Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)"

GDZIE JEST MODERATOR

Ale o co chodzi Pani sprzedaje usługę przecież

:>

No , to mamy jasność . Podaj adres i nr. telefonu do biura . Paragon wystawiasz ? Podatki płacisz ? ZUS ?
W końcu SPRZEDAJESZ USŁUGĘ .
Jeżeli już , to możesz to robić w ramach PRZYSŁUGI , za darmo !!! Ciekawym, czy masz ubezpieczenie OC , w razie gdybyś narobił jakichś głupstw ludziom w papierach :>

wszyscy którzy tutaj sprzedają różne rzeczy nie mają działalności gospodarczej handlowej, nie płacą podatku od sprzedaży, to co się czepiasz?

Usługi to jedno , a sprzedaż własnych, używanych rzeczy , to dwie różne sprawy . Choć ci którzy sprzedają tu swoje rzeczy , a nie wymieniają na płyny czy słodkości , powinni zapłacić podatek . Tak jak np . na alle...o . Czy płacą ? chyba nie . Czy jest to zgodne z prawem ? Odpowiedz sobie sama . Równie dobrze mogą tu pisać domorosłe fryzjerki reklamując swoje usługi "za kawę" .
Ne widzę nic złego w handlu wymiennym , ale usługi to coś innego . Stwarza się niezdrowa konkurencja dla firm działających legalnie. Niestety na tym forum jest mnóstwo fachowców z "szarej strefy" świadczących usługi w niskich cenach. Dotyczy to wielu branż . Jasne można i tak : wyremontuję łazienkę , własny materiał, za 100 kg kawy rozpuszczalnej Nescafe Creme lub równowartość .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza